Închide meniul

Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru. Emoții și în cazul lui Florinel Coman înainte de derby

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 16:31

Reclamă
Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru. Emoții și în cazul lui Florinel Coman înainte de derby

Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru. Fotbalistul a avut probleme în partida cu FC U Craiova 1948, de la Tg. Jiu și ar putea rata o bună parte a începutului de sezon. De asemenea, Elias Charalambous are emoții și în priviința lui Florinel Coman, înainte de derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început cu dreptul noul sezon al Ligii 1. „Roș-albaștrii” au debutat cu o victorie în deplasare, împotriva celor de la FC U Craiova 1948. Echipa lui Gigi Becali s-a impus la Tg. Jiu cu scorul de 3-1 și așteaptă acum meciul cu Dinamo, care va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Veste teribilă pentru FCSB, după accidentarea lui Darius Olaru. Mijlocașul este suspect de ruptură

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, mijlocașul echipei „roș-albastre” ar putea rata o bună parte a începutului de sezon. Totuși, încă nu s-au realizat investigații amănunțite, dar starea acestuia de sănătate nu este una tocmai bună.

Conform sursei citate anterior, staff-ul medical de la FCSB i-a pus un prim diagnostic mijlocașului. Potrivit acestora, Olaru ar fi suferit o ruptură musculară, deoarece acuză dureri și în momentul în care merge. Totuși, gravitatea reală a accidentării va fi stabilită după o investigație RMN, care ar urma să fie efectuată în zilele următoare.

Jucătorul s-a accidentat în partida cu FC U Craiova 1948 și a fost schimbat chiar înainte de pauză. Dacă accidentarea lui Darius Olaru se va confirma ca fiind una gravă, atunci Elias Charalambous nu îl va putea folosi nici în dubla cu CSKA Sofia 1948.

Reclamă

Florinel Coman ar putea rata derby-ul cu Dinamo

Veștile proaste nu se opresc pentru cei de la FCSB. După accidentarea lui Darius Olaru, un alt jucător ar putea rata marele meci cu Dinamo. Este vorba despre Florinel Coman, care a acuzat probleme medicale la meciul cu FC U Craiova 1948.

Jucătorul vicecampioanei a acuzat probleme lombare după un duel cu Robert Popa, la faza în care a obținut penalty-ul pentru echipa „roș-albastră”. Acesta a continuat partida, dar la pauză a fost schimbat de către tehnicianul echipei lui Gigi Becali.

Potrivit sursei menționate anterior, Florinel ar urma să fie supus unei investigații RMN pentru a determina gravitatea accidentării. Este posibil ca acesta să nu fie folosit de antrenor în partida cu Dinamo, deoarece Charalambous speră să îl utilizeze la meciurile cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă a fost titular în primul său meci oficial la FCSB. La finalul partidei, jucătorul sosit în această vară la echipa roş-albastră a declarat că nu a avut emoţii înaintea debutului şi că i-a fost foarte uşor să se integreze în echipa lui Elias Charalambous.

„Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și