Închide meniul

Veste uriaşă pentru Dinamo! „Câinii”, la un pas de ieşirea din insolvenţă, după procesul câştigat cu Diego Fabbrini

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 13:21

Veste uriaşă pentru Dinamo! „Câinii, la un pas de ieşirea din insolvenţă, după procesul câştigat cu Diego Fabbrini

Veste uriaşă pentru Dinamo, după procesul câştigat cu Diego Fabrinni

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo a primit o veste uriaşă, după ce a câştigat procesul cu mai mulţi fotbalişti, printre care şi Diego Fabbrini. „Câinii” nu mai sunt nevoiţi să plătească peste un milion de euro, sumă care reprezintă salarii restante către aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a apropiat astfel de ieşirea din insolvenţă. „Câinii” mai au un singur pas până la începerea procedurii pentru ieşirea din insolvenţă. Trupa din Ştefan cel Mare mai are un proces cu Mircea Rednic, după ce antrenorul şi-a cerut salariile restante, salarii care se ridică la suma de 32.000 de euro.

Veste uriaşă pentru Dinamo, după procesul câştigat cu Diego Fabbrini

Conform fanatik.ro, ÎCCJ a respins recursul înaintat de mai mulţi foşti jucători ai lui Dinamo, anume Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo. „Câinii” au scăpat astfel de o datorie în valoare de 1.156.000 de euro.

Sursa citată mai sus menţionează faptul că Diego Fabbrini a fost scos din dosar, după ce a pierdut atât la prima înfăţişare la ÎCCJ, cât şi la recurs.

„Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenţii Ismael Lopez Blanco, Juan Del Carmen Camara Mesa şi Rene Roman Hinojo împotriva deciziei civile nr. 60A/17.01.2024, în ceea ce priveşte dispoziţia de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale a României. Obligă recurenţii la plata sumei de 6.094,06 lei către intimata Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan Dinamo. Definitivă”, se arată în sentinţa publicată de ÎCCJ.

Reclamă

Diego Fabbrini a jucat timp de două sezoane la Dinamo, între 2019 şi 2021. Acesta a bifat 58 de meciuri în tricoul „câinilor”, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive.

După ce a avut câştig de cauză în procesul cu foştii jucători, Dinamo mai are un singur litigiu, cel cu Mircea Rednic, până la începerea procedurilor pentru ieşirea din insolvenţă. „Puriul” a fost nemulţumit de cum s-a produs despărţirea sa de club, la ultimul mandat, astfel că şi-a cerut salariile restante din perioada respectivă.

Dinamo îşi achită ratele către ANAF şi respectă planul de reorganizare modificat la finalul anului trecut. Ultima datorie plătită de oficialii din Ştefan cel Mare se ridică la suma de aproximativ 26.600 de euro. După aceasta, sursa citată mai sus mai notează faptul că Dinamo mai are o datorie în valoare de 826.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic, mesaj războinic înaintea meciului cu Dinamo: „M-am simţit trădat!”

Mircea Rednic a transmis un mesaj războinic înaintea meciului cu Dinamo. Antrenorul celor de la UTA a dezvăluit că îşi doreşte victoria în duelul care se va disputa vineri, mărturisind că s-a simţit trădat în ultimul mandat avut în Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic a declarat că nu are ambiţii personale, înaintea confruntării cu fosta sa echipă. Acesta a dezvăluit că a fost deranjat de faptul că ultima sa plecare de pe banca trupei din Ştefan cel Mare s-a produs şi cu acordul fanilor din PCH.

„Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat «căpușar»”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă, citat de gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și