Închide meniul

Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga: ”Așa este la orice club din lume”

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2022, 9:26

Reclamă
Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga: ”Așa este la orice club din lume”

Neluțu Varga a reacţionat după scandalul monstru provocat de Dan Petrescu

Neluțu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Hepta

Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga, de la CFR Cluj. Oficialul Rapidului susține că patronul campioanei are motive să fie supărat pe Bursuc, după ieșirea de la conferința de presă dinaintea duelului cu FC Argeș, câștigat cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Varga are dreptate când spune ca antrenorul ar trebui sa dea explicații în fața patronului atunci când echipa nu are rezultate. Așa este la orice club din lume. Discuția trebuie să fie în privat. Matematic nu ai cum să spui că nu are dreptate.

Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga

El știe cel mai bine financiarul clubului, dar finanțele și cât cheltui nu trebuie să stea pe mâna antrenorului. Nu poți să spui că aduci jucători de 15 milioane și el produce doar opt milioane”, a spus Angelescu, citat de digisport.ro.

Varga și Petrescu au purtat un război de la distanță prin intermediul presei. Chiar dacă marți despărțirea părea iminentă, lucrurile s-au schimbat radical și Neluțu Varga a anunțat că Petrescu rămâne pe banca ardelenilor. Chiar și așa, oficialul a continuat să îl atace pe fostul internațional.

„Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării! Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

Reclamă
Reclamă

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a declarat Neluțu Varga, pentru sursa citată mai sus.

Comunicatul oficial publicat de CFR Cluj după conflictul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga

Ulterior, după declarațiile lui Varga, CFR Cluj a publicat un comunicat oficial în care a anunțat că patronul clubului și Dan Petrescu au discutat și au ajuns la concluzia că „Bursucul” va continua pe banca ardelenilor.

„În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Reclamă

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj”, a anunțat CFR Cluj, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și