Închide meniul

Victor Angelescu a dezvăluit cum se iau deciziile la Rapid: „Nu face Adi Mutu transferuri la noi, în niciun caz!”. Comparaţie cu Pep Guardiola şi Jurgen Klopp

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2022, 11:10

Victor Angelescu a dezvăluit cum se iau deciziile la Rapid: „Nu face Adi Mutu transferuri la noi, în niciun caz!. Comparaţie cu Pep Guardiola şi Jurgen Klopp

Rapid este pe cale să facă primul transfer al verii

Victor Angelescu, alături de Adi Mutu în tribună / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Angelescu, acţionarul giuleştenilor, a dezvăluit cum se iau deciziile la Rapid. Omul de afaceri a făcut o declaraţie surprinzătoare în momentul în care a fost întrebat despre transferuri. Adi Mutu nu are ultimul cuvânt!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul Rapidului a anunţat că nu Adi Mutu este cel care hotărăşte ce jucători vor fi aduşi în această iarnă. „Briliantul” propune fotbalişti, dar decizia finală va fi luată după ce îşi dau acceptul Victor Angelescu şi preşedintele clubului, Daniel Niculae.

Victor Angelescu a dezvăluit cum se iau deciziile la Rapid. Ce a spus despre Adi Mutu

În momentul de față nu avem niciun jucător pe listă. Poate aducem 1-2 maxim. Cred că avem un lot bun, nu cred că e nevoie de întăriri masive. Nu cred că ar fi inteligent pentru că noi am făcut multe transferuri la început de sezon și trebuie să ai omogenitate cât de cât. Avem rezultate bune, au fost mulți jucători care au demonstrat că merită să joace aici. Ca în orice perioadă de transferuri există posibilitatea să vină sau să plece 1-2 jucători.

Nu face Mutu transferuri la noi, în niciun caz. Nu există. Poate v-a zis Adi. La noi nu face antrenorul transferuri. Cred că v-a explicat Adi. Transferurile sunt făcute în momentul în care și eu și Daniel Niculae și Adi cădem de acord asupra unui jucător. Normal că antrenorul propune jucători, dar normal ca și conducerea, președintele să propună jucători. Scouterii.

Avem un departament care se ocupă de așa ceva. Propunem jucători și antrenorul trebuie să fie de acord cu aducerea lor. Așa mi se pare normal. În niciun caz nu transferă antrenorul și nu mi se pare normal ca antrenorul să transfere de voia lui.

Reclamă

„Nu transferă doar antrenorul la dorința lui”

Nu există așa ceva nici în străinătate. În afara de Guardiola, Klopp și încă vreo doi, să nu credeți că face antrenorul la altcineva transferuri. Ne punem la masă, Adi știe, a lucrat cu antrenori în afară, Nico la fel, eu sunt un băiat tânăr, vedem dacă ne punem de acord. Nu a existat niciun jucător de care Adi a zis că nu e bun și noi să-l aducem.

Nu mi se pare ok să spui că i-a adus X sau Y. Nu. Aici transferă Rapidul, nu e nimeni mai vinovat sau mai deștept că l-a adus pe unul sau pe altul. Noi trebuie să ne asumăm toți. Cred că am făcut transferuri ok, dar nu transferă antrenorul. E un proces. Nu se transferă fără antrenor, dar nu transferă doar antrenorul la dorința lui„, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Rapid trece prin cel mai dificil moment al sezonului. Alb-vişiniii au pierdut ultimele două meciuri. Au cedat cu FCSB (1-3), în campionat, iar în Cupa României au fost învinşi de Farul (0-2).

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, exasperat după a doua înfrângere la rând

Mutu e sigur că echipa lui e urmărită de ghinion. „Briliantul” crede că jucătorii săi încă nu au trecut peste înfrângerea cu FCSB din weekend.

Suntem supărați. Vine o înfrângere după un derby. Am vrut să ne luăm revanșa, să le arătam suporterilor că a fost o greșeală. E un moment dificil, o săptămână… să nu mai spun cum. Dacă dădeam gol în prima repriză, altul era meciul și rezultatul. În fața porții ratăm foarte mult. E o perioadă în care mingea nu vrea să intre în poartă. Avem ghinion! Am fost la timonă, am dominat. Înfrângerea e înfrângere, la cum s-a durulat jocul, astăzi nu meritam să pierdem.

Am avut o ocazii destule, în prima repriză, meciul a fost la discreția noastră. Nu este ușor să treci peste o astfel de înfrângere, e o săptămână grea, sper să ne repunem pe picioare. Sper să am câți mai mulți jucători valizi, sper să reușesc să fac un lot închegat. Am fost de acord cu protestul fanilor, trebuie mult mai mult respect, ceea ce a fost la derby a fost bătaie de joc. În fotbal, se schimbă de la meci la meci. Mă bucur pentru cei doi, sper să facă treabă bună la națională (n.r. – Sefer și Moldovan)”, a spus Adrian Mutu după înfrângerea cu Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și