Închide meniul

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta: „Le-am transmis care e prima”. A analizat lupta la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:47

Reclamă
Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta: „Le-am transmis care e prima. A analizat lupta la titlu

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta

Victor Angelescu, după FCSB - Rapid 1-2 / AS.ro

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta după derby-ul câştigat cu FCSB, scor 2-1, din etapa a 15-a a Ligii 1. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a anunţat cum va fi recompensată victoria împotriva marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglescu a confirmat că jucătorii şi staff-ul Rapidului vor încasa prima uriaşă promisă de Dan Şucu. Aceştia vor încasa 80.000 de euro.

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta

Omul de afaceri care investeşte la Rapid a analizat şi lupta la titlu. E convins că şi Universitatea Craiova se va lupta pentru trofeul Ligii 1, chiar dacă oltenii sunt de patru meciuri fără succes.

O victorie foarte mare, foarte importantă. Ne bucurăm foarte mult, suntem foarte fericiţi. (Reporter: Vin primele pentru băieţi?) Da, cum să nu. Aţi văzut, Dan Şucu a spus exact care e prima, suntem foarte transparenţi. Au jucat, au câştigat şi acum sunt şi răsplătiţi.

Ne-am bucurat (n.r. în vestiar), le-am transmis care e prima. S-a simţit ca un meci în deplasare, atmosfera a fost foarte frumoasă, oamenii au venit la stadion, ceea ce e foarte bine. Problemele noastre erau în deplasare, dar meciul ăsta l-am jucat foarte bine, au jucat cu inima şi am meritat pe deplin victoria.

Reclamă

Obiectivul nostru este 1-3, cred că suntem bine de tot în obiectiv şi rămâne acelaşi obiectiv. E clar că ne vom bate pentru titlu până la final. E clar că ne batem şi cu FCSB şi cu CFR Cluj. În momentul de faţă da (n.r. luptă în trei), am văzut că acum primele 3 s-au distanţat. Dar eu cred că şi Craiova, la ce lot are, sigur se va bate până la final. Să nu uităm că se înjumătăţesc punctele. Cred că măcar Craiova, dacă nu şi alte echipe„, a declarat Victor Angelescu.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după FCSB – Rapid 1-2

Echipa lui Elias Charalambous chiar poate pierde primul loc în Liga 1, dacă CFR Cluj se va impune la Hermannstadt.

Rapid a dat lovitura pe Arena Naţională şi s-a impus în marele derby cu FCSB. Papeau şi Paul Iacob au marcat în prima repriză. FCSB a revenit în meci prin reuşita lui Dawa şi a forţat egalarea pe final. Până la urmă, Rapid a rezistat şi a plecat cu 3 puncte de pe Arena Naţională. Acesta a fost al 3 meci consecutiv fără victorie în Liga 1. Ultima dată când FCSB a avut o astfel de serie a fost în septembrie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria din derby, Rapid s-a apropiat la două puncte de FCSB. Mai mult, echipa lui Elias Charalambous poate pierde şi primul loc, dacă CFR Cluj va învinge în deplasarea de la Hermannstadt.

1. FCSB – 31 de puncte (15 jocuri)
2. CFR Cluj – 30 de puncte (14 jocuri)
3. Rapid – 29 de puncte (15 jocuri)
4. Universitatea Craiova 23 de puncte (15 jocuri)
5. Petrolul Ploieşti – 21 de puncte (15 jocuri)
6. Farul – 21 de puncte (15 jocuri)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și