Închide meniul

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia: „Echipa n-a avut rezultate!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 16:33

Reclamă
Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia: Echipa n-a avut rezultate!”

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Adrian Mutu, la o conferință de presă / Facebook Rapid

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia! Rapid are un parcus slab în play-off, aceasta înregistrând două egaluri și două înfrângeri în primele patru etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, fanii giuleșteni i-au cerut lui Adrian Mutu să părăsească echipa. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Victor Angelescu susține că președintele Daniel Niculae este cel care decide, în mare măsură, cine este antrenorul Rapidului. Totodată, acesta a afirmat că îi acordă, în continuare, susținere lui Adrian Mutu.

„Nu cred că e cea mai dificilă perioadă. A fost o perioadă mai dificilă anul trecut, când n-am prins play-off-ul. Echipa n-a avut rezultate în ultimul timp, dar există astfel de momente în viața unei echipe.

Urmează un derby, sper să câștigăm. Legat de președintele Daniel Niculae, nu există nicio șansă să-l înlocuim. Mai mult, din cauza lui sunt în club. Nu se pune problema nici în viitorul apropiat, nici în cel îndepărtat.

Reclamă

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Bocciu”, mesaj dur pentru Adrian Mutu

Liviu Ungurean, zis și „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, i-a cerut într-un mod vehement, lui Adrian Mutu, să-și dea demisia de la formația alb-vișinie.

„După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

După șase meciuri consecutive în care Rapidul nu a câștigat, cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic.

Rapidul a fost susținut. Am lăsat copiii acasă, am plecat în deplasare. În contextul în care am încasat roșu, mai are rost să vorbim despre evoluție? Au început curajos și au terminat dezastruos.

Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul.

Nu intru în contre cu Adrian Mutu și nu stau să comentez ce a ieșit el să spună. Problema este că la Rapid este o criză de rezultate, sunt șase meciuri fără victorie. Am ajuns la limitele noastre. O să strigăm «demisia» în continuare.

Într-un an și două luni de când e Mutu la Rapid, am văzut o repriză de fotbal cu Farul și meciul cu Voluntari. Este debandadă. La Rapid nu mai sunt rezultate. Asta că suntem în play-off nu trebuie să ne-o repete ca la copiii de grădiniță.

Reclamă

Am avut răbdare, am trecut peste înfrângeri, dar nu se mai poate. Jucătorii ce vină să aibă, atâta pot. Dar într-un an și două luni tu nu faci un prim 11? Sunt foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor.

La Rapid trebuie făcut un șoc, trebuie făcută curățenie, rapidiștii își pierd răbdarea. Mai bine stau în Liga 3 și ne distrăm decât să fim ciuca bătăilor în prima ligă, cu niște mercenari. Președintele, antrenorul, să iasă public să ne spună ce se întâmplă acolo”, a declarat Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru fanatik.ro.

Ultima victorie a Rapidului, în campionat, datează din 1 martie, în sezonul regular, când giuleștenii o învingeau pe FC Botoșani, 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și