Închide meniul

Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 martie 2024, 18:51

Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB

Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a făcut o dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice. Acţionarul minoritar al Rapidului a declarat că ştia că vor fi torţe la derby-ul Rapid – FCSB 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Victor Angelescu a spus, legat de stenograme, că ştia ce discutase Daniel Niculae cu liderii galeriei Rapidului.

Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”

(n.r: Dan Şucu merge în tribună. Într-un lung comunicat, apropo de galerie, de pirotehnice, a spus că nu e de acord, dar sunt de înţeles şi suporterii) O să merg şi eu cu Dan, vă daţi seama. Am fost un pic răcit, sper să îmi revin.

(n.r: Daniel Niculae o să fie?) Eu pot să vorbesc de mine. Cu Nico nu am vorbit, nu ştiu dacă va veni. Nu ştiu dacă e momentul să vină, ţinând cont de calitatea pe care o are în dosar.

(n.r.: A existat o discuţie cu Daniel Niculae despre stenograme?) Nu, noi ştiam. Când ne-am văzut cu Nico, am discutat, ştiam. Ştiam, în mare, ce a apărut şi în stenograme.

Reclamă

În mare, ştiam ce discuţii au fost cu liderii de galerie”

(n.r: Cele care au apărut sunt reale? Apropo de Colţescu şi cum poate fi interpretată apariţia lui în stenograme) Nu cred că a avut loc discuţia respectivă. Cred că a vrut să-l liniştească. Probabil că asta a fost. Dar, repet, mi-e mai greu mie să comentez pentru că nu am participat eu la discuţii.

În mare, ştiam ce discuţii au fost cu liderii de galerie.

Eu nu ştiam că se dau cu torţe la derby-ul cu FCSB? Ştiam că vor da fanii ambelor echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-şi asumă nicio firmă ce se întâmplă legat de petarde. Nu ai pe cine să pui că nu îşi asumă. Nici măcar o parte din amendă. Asta e, trebuie să ai firmă de pază.

Haideţi să nu mai facem o chestie senzaţională, toată lumea ştia că se dau petarde”

Trebuie să lăsăm justiţia să îşi facă treaba. La un moment dat, probabil că se vor afla lucruri. Dacă e ceva grav, eu nu am ce să mai comentez mai mult. Haideţi să nu mai facem o chestie senzaţională, toată lumea ştia că se dau petarde.

Eu repet. Mie nu îmi convine (n.r: să se arunce torţe). Nouă, ca patroni, nu are cum să ne convină să se dea cu petarde şi fumigene şi să plătim amenzi de sute de mii de euro. Să vedem ce e în dosar, nu e normal să bagi lumea la puşcărie pentru două torţe. 

Eu sper sincer să nu mai fie torţe”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

„O să plecăm cu suporterii, cu autocarele”

Victor Angelescu a precizat că încă nu ştie unde vor sta la meci el şi Dan Şucu. Cei doi acţionari vor pleca alături de fani, cu autocarul, şi vor urmări derby-ul cu Universitatea Craiova alături de suporterii Rapidului.

Universitatea Craiova – Rapid se dispută sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena Ion Oblemenco. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

O să plecăm cu suporterii, cu autocarele, vom face deplasarea ca orice suporter. Nu ştiu să vă spun unde vom sta, nu am toate datele”, a mai afirmat Victor Angelescu pentru sursa citată.

Reclamă

Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”

Dan Şucu a avut un mesaj clar pentru fanii Rapidului, înainte de meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului, ce va avea loc pe 30 martie, de la ora 21:00, live text pe as.ro.

Giuleştenii nu mai au voie să facă paşi greşiţi şi patronul aşteaptă cât mai mulţi fani în Bănie, chiar dacă ultraşii se află în plin scandal, în urma căruia Liviu Ungureanu a ajuns în arest. În Dosarul Pyro, alţi doi ultraşi au ajuns în arest, iar alţi 12 au rămas sub control judiciar.

„Stimați Rapidiști, a început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar și cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Și, odată cu el, așa cum ne așteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul.

Principiile care stau la baza funcționarii clubului nostru au fost, sunt și vor fi mereu aceleași. Ele nu sunt și nu vor fi în schimbare. Rapid există pentru cel puțin un milion de inimi care-l sprijină și luptă pentru acesta. Cei mai înfocați dintre suporteri sunt constituiți în galeria Rapidului, care este deja demult recunoscută ca cea mai unită și puternică din România.

Echipa noastră este singura din țară care este însoțită de o galerie puternică și entuziastă și la partidele din deplasare”

Echipa noastră este singura din țară care este însoțită de o galerie puternică și entuziastă și la partidele din deplasare, indiferent în ce colț al țării s-ar disputa meciul. Jucătorii noștri sunt obișnuiți să fie susținuți și au mare nevoie de acest suport. Este, daca vreți, factorul nostru diferențiator.

De când am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibrația, sentimentele și entuziasmul băieților.

Deoarece am primit cu plăcere invitația celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, și le mulțumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-și propune același lucru pe care ni-l propunem și noi: să învingă!

Am apreciat și apreciez foarte mult pasiunea cu care baieții își încurajează echipa, disponibilitatea lor de a pleca de lângă familii, la distanțe de sute de kilometri, călătorind ziua sau noaptea, în condiții de multe ori vitrege.

În ultima vreme, pasiunea lor, nu numai că nu mai este încurajată, ci trece printr-o perioadă de culpabilizare. Nu avem cum să fim de acord”

În ultima vreme însă, pasiunea lor, nu numai că nu mai este încurajată, ci ea chiar trece printr-o perioadă de culpabilizare, cu care nu avem cum să fim de acord.

Din dorința de a crea un spectacol suplimentar celui din teren, băieții din galerie au apelat și la materiale pirotehnice, care nu pot fi folosite legal pe un stadion. Da, legea trebuie respectată, iar aceste materiale, în anumite condiții, pot deveni periculoase pentru spectatori. Indubitabil, ar fi bine, ca în viitor, să nu le mai folosească și să ne putem conforma în totalitate legii.

Sunt convins, însă, că folosirea acestor materiale pirotehnice n-ar trebui, în niciun caz, să fie o nesupunere sancționabilă cu o măsura atat de dură, cum este privarea de libertate.

Un alt principiu important este acela ca veniturile generate de club, din bilete, din vânzarea de produse, publicitate, drepturi TV, etc, completate cu banii care vin de la acționari, trebuie folosite în totalitate pentru a crea o echipă și un club din ce în ce mai puternice, mai competitive.

Vă garantez că nu există persoane sau firme “mufate” la conturile Rapidului, care să deturneze în buzunarul lor banii pe care dumneavoastră îi plătiți clubului.

Închei aceste rânduri prin a vă invita, pe toți cei care puteți, să vă alăturați galeriei în deplasarea de sâmbătă, de la Craiova. Echipa are nevoie de noi! Iar rapidiștii știu cel mai bine cum sa-și încurajeze baieții!”, a fost mesajul lui Şucu, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și