Închide meniul

Victor Angelescu, discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1: „VAR-ul scoate mingea din poartă! E o eroare foarte mare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 octombrie 2022, 13:42

Victor Angelescu, discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1: „VAR-ul scoate mingea din poartă! E o eroare foarte mare!

Victor Angelescu este patronul Rapidului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

  • Victor Angelescu, discurs dur după Chindia – Rapid 2-1
  • Ce a spus despre arbitrajul lui Lucian Rusandu

Victor Angelescu, discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1. Angelescu e de părere că decizia lui Lucia Rusandu de a anula golul este o „eroare foarte mare„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Rusandu a anulat, cu ajutorul VAR, un gol celor de la Rapid. Reluările nu au scos în evidenţă un motiv clar pentru care Lucian Rusandu a luat decizia de a anula golul.

Victor Angelescu, discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1

Bănuiam că o să avem un meci foarte greu, dar din păcate am făcut un meci foarte slab. Am făcut un meci foarte slab, nu meritam mai mult. Nu putem să ne ascundem în spatele acestor lucruri, deși este o greșeală enormă. Văd că VAR-ul scoate mingea din poartă, nu te ajută. Dar pe lângă asta, noi am făcut un meci slab, nu cred că meritam mai mult. Nu aș vrea să ne cramponăm, e o eroare foarte mare. Golul a fost valdiat, dar sistemul VAR vine și scoate mingea din poartă.

Reclamă

Dacă nu era VAR, era gol. Era 1-1 și era corect. Dar nu înțelegem, se duce și se uită pe ecran și anulează golul. Nu înțelegem ce a văzut. A ridicat offside. Repet, e același arbitru care ne-a anulat un gol valabil. E golul lui Papeau dat cu Mioveni. Lucian Rusandu era atunci la VAR. Este suspectă, dar nu cred că e așa. Au apărut și 7.000 de articole că Rapidul e ajutată de Federație”, a spus Victor Angelescu la sport.ro.

Decizie incredibilă a lui Lucian Rusandu în Chindia – Rapid. A anulat uluitor golul lui Alexandru Albu

Lucian Rusandu a anulat golul înscris de Alexandru Albu, după verificarea VAR, în meciul Chindia – Rapid, din etapa a 12-a din Liga 1.

Reclamă

Albu a înscris în minutul 19, la un corner, cu un șut din interiorul careului, după ce fundașii Chindiei n-au reușit să degajeze balonul. Arbitrii din camera VAR i-au semnalizat însă centralului Lucian Rusandu să verifice faza la marginea terenului.

După minute bune în care jucătorii rapidiști au stat cu sufletul la gură, Rusandu a anulat reușita. A semnalizat ofsaid la Antonio Sefer, jucător aflat departe de balon în timpul desfășurării fazei.

Rusandu a considerat că Sefer, aflat în poziție de ofsaid, a influențat decisiv faza, fie că s-a aflat pe traiectoria balonului, fie că l-a încurcat pe Vorobjovas să intervină. Tot în timpul primei reprize a meciului de la Ploiești, a fost anulat și golul de 2-0 al Chindiei, înscris de Popadiuc, după verificarea VAR. Reușita a fost invalidată pentru un ofsaid la Șerban.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia

Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia după ce i-a anulat Rapidului un gol cu Chindia. Pagina de Wikipedia a „centralului” a fost luată cu asalt de fani şi editată. Iar mesajele au fost unele dure la adresa arbitrului din Chindia – Rapid 2-1.

Lucian Rusandu este cel mai hoţ arbitru de fotbal care arbitrează meciuri din toate ligile române. Este născut în Sfântul Gheorghe, judeţul Covasna, în data de 27.10.1981. De asemenea, este binecunoscut faptul că este arbitrul casei, al FRF, delegat special să facă prăpăd unde trebuie, cu o abilitate de chirurg„, apare pe pagina de Wikipedia a lui Lucian Rusandu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”