Închide meniul

Victor Angelescu, mesaj pentru Edi Iordănescu: “E unul dintre cei mai buni!”. Jucătorul de la Rapid cerut la națională

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 octombrie 2022, 9:07

Victor Angelescu, mesaj pentru Edi Iordănescu: “E unul dintre cei mai buni!”. Jucătorul de la Rapid cerut la națională

Victor Angelescu îl vrea pe Alexandru Albu la națională

Victor Angelescu are mare încredere în Alexandru Albu / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu i-a transmis un mesaj indirect selecționerului Edi Iordănescu. Co-finanțatorul Rapidului consideră că, la ora actuală, Alexandru Albu este “unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1” și îl cere la națională. Formația giuleșteană se află pe locul 2 și visează la primul titlu de campioană după o așteptare de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu este de părere că Rapid merita să câștige derby-ul cu liderul Farul, încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Victor Angelescu, mesaj pentru Edi Iordănescu: “E unul dintre cei mai buni!”

Acționarul din Giulești a vorbit și despre transferuri, spunând că, în clipa de față, conducerea clubului nu se mai gândește să aducă jucători. De asemenea, Victor Angelescu s-a arătat impresionat de calitățile lui Alexandru Albu, pe care îl vrea la naționala României.

Mijlocașul de 29 de ani a bifat un singur meci pentru prima reprezentativă. Albu a fost introdus pe final în meciul cu Germania, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

“Au fost tensiuni, dar ce să facem. Noi atacasem foarte mult și când am văzut că se duce la VAR… asta e. A fost un meci foarte bun și trebuia să câștigăm la scor. A fost ghinion, mergem mai departe, am jucat foarte bine și e clar că meritam victoria. Obiectivul clubului e să intrăm în play-off. 

Reclamă

În momentul de față nu ne mai gândim să aducem jucători, vom vedea însă când va veni perioada de mercato. Nu pot să vorbesc eu despre transferuri, dar în acest moment avem lotul complet.

Albu a fost la națională. Dacă va juca așa cum a făcut-o azi și în meciurile trecute, sigur va fi chemat la națională. Azi a arătat că e unul dintre cei mai buni mijlocași”, a spus Victor Angelescu, pentru Prosport.

Adrian Mutu, categoric după Rapid – Farul 1-1

Adrian Mutu a făcut un anunț categoric după Rapid – Farul 1-1. „Briliantul” a fost nemulţumit de rezultatul din meciul cu Farul, scor 1-1. Antrenorul Rapidului a lansat şi unele acuzaţii la adresa arbitrajului.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu e de părere că echipa sa a dominat meciul de la început la final și spune că diferenţa s-a făcut în faţa porţii.

„Sunt nemulțumit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am făcut un joc solid, am dominat în totalitate acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult. Sincer, le-am spus să continue să joace ca în prima repriză. Au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă.

Cred că am dominat meciul de la cap la coadă. Am abordat o tactică agresivă, ne-am dus peste ei, le-am luat posesia. Diferența s-a făcut în fața porții. Cred că dacă eram puțin mai concentrați puteam să câștigăm. Alibec nu l-a umilit pe Grigore, trebuie să vă uitați la un meci întreg.

Îmi place să mă uit la băieții mei și la echipa mea. Asta nu înseamnă că apărarea mea nu și-a făcut datoria. Până la urmă, în ansamblu, a fost o singură echipă pe teren. O luăm meci cu meci. Am terminat turul, speram să-l terminăm cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atutidine. Am arătat tuturor că Rapid e o forță”, a spus Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1, la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și