Închide meniul

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică: „Mi se pare incredibil”. De ce nu a ajuns „Şumi” în Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 20:47 / Actualizat: 10 iulie 2023, 22:09

Reclamă
Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică: „Mi se pare incredibil. De ce nu a ajuns „Şumi în Giuleşti

Victor Angelescu a anunţat care este obiectivul Rapidului

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică. După despărţirea de Adrian Mutu, giuleştenii au semnat cu Cristiano Bergodi. Italianul se va afla pe banca echipei pentru a treia oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei decizii, Marius Şumudică s-a declarat dezamăgit şi a anunţat că „rapidistul Şumudică a murit”. Antrenorul de 52 de ani este liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică: „Mi se pare incredibil”

Chiar dacă Marius Şumudică a sperat până în ultimul moment că va ajunge pe banca Rapidului, conducerea formaţiei din Giuleşti s-a înţeles cu Cristiano Bergodi.

Victor Angelescu, co-acţionar la Rapid, i-a răspuns lui Şumudică şi l-a taxat pentru criticile la adresa clubului din ultimii ani:

„În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întamplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Reclamă

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fii pus, mi se pare destul de greu de gândit.

Sunt comentariile dânsului, nu pot să spun dacă va antrena sau nu Rapid. Ar trebui să se decidă care e opinia lui, nu se poate schimba de la o zi la alta. Ca si antrenor, sunt convins că e foarte, foarte bun, dar am vorbit la nivel declarativ. Nu contează doar asta sau că ești rapidist. Atâta timp cât arunci cu pietre de la Liga 4, cum vrei să lucrăm împreună?”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Marius Şumudică anunţă că e gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo

Marius Şumudică şi-a dorit să îl înlocuiască pe Adi Mutu, dar şefii clubului din Giuleşti l-au ales pe Cristiano Bergodi. Acum e pregătit să se lupte cu giuleştenii pentru titlu, de pe banca unei alte rivale.

Reclamă 4 / 0/3

Liber de contract, antrenorul în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că a fost de două ori ofertat de Gigi Becali. I s-ar fi oferit sume uriaşe, dar a refuzat de fiecare dată. Acum, Şumudică aşteaptă un nou telefon de la patronul FCSB-ului.

„De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din ţară pentru că îmi doresc să performez. Peste o lună sau două dacă voi ajunge la o altă echipă, pentru că Rapid nu îmi doresc, dacă voi ajunge la oricare altă echipă din primele 4-5, voi fi fanul acelei echipe. Voi da totul pentru acea echipă ca să iau campionatul. Dacă voi avea şansa să ajung, şi cred că o să ajung, atunci eu voi ajunge campion. Vă fac o promisiune, Şumudică la orice echipă va merge voi fi campion.

Voi face tot ceea ce ţine de mine pentru echipa pe care o voi antrena. Fie că este Craiova, FCSB, Dinamo… orice echipă va fi. Eu de două ori am refuzat o pălărie de bani de la domnul Gigi Becali, am plecat din oraş. În momentul ăsta pălăria aia se poate refuza în fes sau chipiu. Eu îmi doresc să fac performanţă şi lumea să fie mândră de mine. Eu când am văzut-o pe mama mea că plânge lângă mine, şi rar am văzut astfel de lucruri, nimic nu m-a mişcat mai mult şi am plecat pe străzi. M-am plimbat pe străzi. Promit solemn că sunt decis să rămân lângă familia mea. Îmi aştept rândul la oricare dintre primele clasate şi voi performa!

Mulţumesc suporterilor Rapidului, dar din momentul de faţă voi fi trup şi suflet pentru echipa pe care o voi antrena. Vreau să câştig campionatul şi o să îl câştig! N-o fac din mâhnire, din răzbunare. Am fost tânăr, nu am ştiut să îmi duc cariera pe drumul pe care trebuia. Mi-am pierdut credibilitatea la alţi oameni de fotbal. Din momentul de faţă, Şumudică s-a schimbat! Pot să fac performanţă la orice alt club, inclusiv FCSB! A treia oară, dacă va exista această şansă, mă duc cu inima deschisă. Mă duc şi la FCSB, şi la Dinamo, şi la Craiova„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și