Închide meniul

Victor Becali a tras un semnal de alarmă după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Se poate pierde campionatul, aşa a făcut mereu FCSB”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 8:48 / Actualizat: 23 octombrie 2023, 11:08

Reclamă
Victor Becali a tras un semnal de alarmă după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Se poate pierde campionatul, aşa a făcut mereu FCSB

Victor Becali a tras un semnal de alarmă după FCSB - FC Voluntari 0-0

Victor Becali, într-un interviu / As.ro

Victor Becali a tras un semnal de alarmă după FCSB – FC Voluntari 0-0. Cunoscutul agent de jucători a subliniat că titlul se pierde cu echipele mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a remarcat că FCSB a avut mereu probleme cu FC Voluntari. În urma remizei de ieri, CFR s-ar putea apropia la un singur punct de FCSB dacă va câştiga meciul de diseară, cu Oţelul. CFR Cluj – Oţelul e în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:00.

Victor Becali a tras un semnal de alarmă după FCSB – FC Voluntari 0-0

E surpriză mare, dar FCSB a avut întotdeauna mari probleme cu FC Voluntari. Nu înțeleg de ce, se descurcă foarte greu. Cu echipele mici se pierde campionatul, așa a făcut mereu FCSB”, a declarat, după meci, Victor Becali.

După remiza albă cu FC Voluntari, Elias Charalambous a făcut un anunţ despre accidentarea lui Florinel Coman.

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu. Cel mai probabil, „Mbappe de România” a acuzat probleme medicale. Imaginile surprinse de camerele TV întăresc faptul că Florinel Coman a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale. Mihai Stoica l-a întrebat dacă simte ceva la „coapsa stângă„. De asemenea, după ce l-a salutat pe Elias Charalambous, Florinel Coman s-a dus direct la vestiare.

Reclamă

Elias Charalambous: „Nu e un rezultat bun”

Pentru noi nu este un rezultat bun, asta e clar. Ne doream să câştigăm. Nu am făcut lucrurile aşa cum trebuia să le facem, nu am evoluat în cel mai bun mod al nostru.

Am făcut multe greşeli, nu mi-a plăcut. Am încercat să găsim motivul pentru care facem aceste greşeli, trebuie să îl găsim. Trebuie să corectăm greşelile. Am avut o zi proastă. Chiar şi cu o zi proastă, în ultimele minute puteam să obţinem victoria. Din păcate nu am înscris.

Trebuie să continuăm munca, este un rezultat slab. Am avut ocazii de a marca, repet, nu am jucat atât de bine. Am avut bara lui Băluţă. Câteodată mingea nu intră, trebuie să ne îmbunătăţim jocul.

Reclamă 4 / 0/3

E prea devreme să vorbim de accidentarea lui Coman. Medicii îi vor face toate testele mâine, vom vedea ce se va întâmpla cu el.

„Toată echipa a jucat slab”

Jocul nu decurgea bine la pauză (n.r. motivul pentru care a fost schimbat Rotariu la pauză). Am decis schimbarea lui Lixandru. A trebuit să schimbăm la pauză. Toată echipa am jucat slab azi, nu am fost în formă ca echipă. Trebuie să jucăm mai bine.

Toate meciurile sunt grele. Dacă nu suntem în forma cea mai bună a noastră cu Petrolul, vom avea probleme. Vrem să fim mai buni cu Petrolul pentru că avem nevoie de 3 puncte. Acum trebuie să ne recuperăm, avem ce îmbunătăţi.

Nu avem cum să fim tot timpul la cel mai înalt nivel. Noi suntem responsabili, noi trebuie să găsim soluţii. Este un meci slab al nostru. Mi s-a spus că a fost henţ, nu am văzut, dar avem specialişti şi ei trebui să ne spună dacă a fost decizia corectă„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

FCSB – FC Voluntari 0-0, în etapa a 13-a

FCSB şi FC Voluntari au jucat pe contre, iar elevii lui Charalambous au ratat mai multe ocazii. Compagno a ratat în minutul 11, apoi Armaş a scos la capul lui Compagno, în minutul 35, acelaşi Armaş a respins la şutul lui Octavian Popescu, douăzeci de minute mai târziu. Raţă a ratat pentru oaspeţi în minutul 80, apoi Jesus Fernandez a scos şutul lui Miculescu, în minutul 82, iar Băluţă a trimis în bară, în minutul 90+5.. S-a terminat 0-0, FCSB are 30 de puncte şi e lider, în timp ce FC Voluntari e oe 12, cu 13 puncte.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic (C. Ganea 75) – Lixandru (Pv. Popescu 46, Ad. Şut, Olaru – D. Rotariu (A.. Băluţă 46), Compagno (Miculescu 64), Fl. Coman (Oct. Popescu 40). ANTRENOR: Elias Charalambous

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Cr. Paz, Armaş – R. Boboc, V. Raţa (Bozickovic 90), Crepulja, D. Andrei (A. Niţu 90), Carnat (Voican 86) – Nemec (Cocian 90), Dumiter (D. Florea 78). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Reclamă

Cartonaşe galbene: Ovidiu Popescu 49, Pantea 79

Arbitri: Marian Barbu – Sebastian Gheorghe, Adrian Vornicu – Ovidiu Robu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și