Închide meniul

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A: „Este foarte greu! Nu se pot risca experimente!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 16:41

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A: „Este foarte greu! Nu se pot risca experimente!

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A

Adrian Mutu, în timpul unui meci pentru Rapid/ Hepta

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A. Impresarul este de părere că tehnicianul de la Rapid mai are de aşteptat până va ajunge să antreneze o echipă din campionatele puternice din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia a anunţat că Adrian Mutu ar fi pe lista celor de la Salernitana. Tehnicianul de la Rapid a intrat în vizorul clubului din Serie A, după sezonul bun reuşit pe banca giuleştenilor.

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A

Victor Becali susţine că Adrian Mutu şi-a construit un nume în Serie A, însă îi va fi foarte greu să ajungă să antreneze un club din prima ligă din Italia. Impresarul susţine că patronul de la Salernitana, echipa care îl doreşte pe „Briliant”, este unul foarte bogat, care va fi foart atent pe cine va aduce pe banca echipei sale.

„Mutu este lăudat. A făcut o treabă bună și el, în Italia, are un nume, dar ce să vă spun. Noi știm cine este la Salernitana, avem un raport bun, am fi aflat și noi ceva din Italia, dar este posibil să fie așa cum spun toți.

Dacă îi cunoaștem, asta nu înseamnă că trebuie să ne spună nouă neapărat. Mutu a marcat atâtea goluri în Italia, dar la italieni îmi este greu să cred, mai ales în zona cluburilor în care stau așa într-o zonă mai periculoasă și nu se pot risca la experimente, pentru că acolo nu sunt chiar așa mulți antrenori străini.

Reclamă

Salernitana are un proprietar foarte potent financiar, dar de la potent financiar la să ajungă să bage banii e distanță lungă. Cunoscând foarte bine cluburile din Italia, așa cum și Dan Petrescu are un nume greu în Italia, dar este greu să intri așa în Italia ca antrenor, pentru că nu prea aduc străini.

Chiar mi-aș dori ca Mutu să ajungă în Italia, ar fi o experiență foarte bună pentru el”, a declarat Victor Becali, pentru sptfm.ro.

Cum a reacționat Victor Angelescu după anunțul că Adrian Mutu ar putea ajunge în Serie A

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a oferit prima reacție după anunțul presei din Italia, conform căruia Adrian Mutu este dorit pe banca celor de la Salernitana.

Reclamă 4 / 0/3

Angelescu a spus că Rapid nu se gândește la plecarea lui Mutu, iar contractul „Briliantului” poate fi desfăcut doar dacă se achită clauza de reziliere.

„Nu știu, acum aflu pentru prima oară, n-am discutat cu el. Posibil se poate să fie, doar că Adi are contract cu noi și nu pun problema că ar putea să plece în momentul de față. Are contract pe destul de mulți ani și există și o clauză de reziliere”, a spus Victor Angelescu, conform prosport.ro.

Adrian Mutu o antrenează pe Rapid din martie 2022. „Briliantul” a adunat până acum 35 de meciuri pe banca giuleștenilor, dintre care 20 de victorii, șapte remize și opt înfrângeri.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și