Închide meniul

Victor Becali știe cum ar putea retrogradarea să o ajute pe Dinamo: ”Stai doi ani în Liga 2, te faci bine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 18:27

Victor Becali știe cum ar putea retrogradarea să o ajute pe Dinamo: ”Stai doi ani în Liga 2, te faci bine!”

Dinamo se pregătește pentru baraj

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci în Liga 1 / Hepta

Dinamo nu mai poate, matematic, să scape de baraj. „Câinii” sunt în cel mai jos punct din întreaga existență a clubului, iar Victor Becali crede că retrogradarea va ajuta, de fapt, gruparea din Ștefan cel Mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dusan Uhrin, cu 13 puncte, e la 12 lungimi în spatele celor de la CS Mioveni, prima echipă de deasupra locurilor de baraj, cu patru etape rămase de disputat.  

Victor Becali știe cum ar putea retrogradarea să o ajute pe Dinamo

„Dinamo nu are nimic. Ce are Dinamo? Eu mă refeream din punct de vedere sportiv, că așa retrogradezi. La ce sunt favoriți la baraj? Părerea mea e că nu sunt favoriți cu nicio echipă. Dinamo, în acest moment, e favorită doar cu numele.

Tot s-a tărăgănat, ce au făcut suporterii e lăudabil. Te salvezi și la anul ce faci? Mai ajung pe la TAS, mai vin niște datorii, pe care trebuie să le plătești. Mai bine stai un an, doi ani în Liga 2, te faci bine, nu mai ai datorii și apoi revii. Să stăm mereu la pat? Mai bine faci un tratament puternic și te vindeci.

Nu vreau să ajungă Dinamo în B, dar s-a ajuns în această situație. Nu pot să dea suporterii mereu bani. La Dinamo trebuie să vină oameni cu bani și să ajungă un club sănătos”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

”Câinii” sunt pe marginea prăpastiei și Florin Prunea anunță adevăratul ”cutremur”

Echipa lui Dusan Uhrin a ajuns matematic la barajul pentru evitarea retrogradării, cel mai umilitor moment din istoria clubului.

Florin Prunea anunță că problemele pot deveni mult mai grave și susține că echipa din Ștefan cel Mare va ajunge în Liga 2, dacă se prezintă ca la meciul cu Mioveni (0-2).

”Eu sper ca cei de la Dinamo să nu cadă în această capcană. Toată lumea declară că Dinamo e favorită la baraj. Nu! Dacă joacă cum a făcut-o cu Mioveni, Dinamo nu e favorită la baraj, nu ar câștiga nici cu o echipă de Liga 3.

Reclamă 4 / 0/3

Îi văd foarte liniștiți pe cei de la Dinamo, nu știu de ce. Ei vorbesc numai de baraj, dar până ajungi la baraj mai este o lună și jumătate. Până atunci, trebuie să elimini greșelile incredibile care nu se mai termină.

Îi văd foarte optimiști după meciuri, chiar puțin inconștienți. Când te prezinți la meciul de baraj, trebuie să fii la nivel bun din toate punctele de vedere. Mergi din înfrângere în înfrângere, te obișnuiești cu înfrângerea și lucrurile devin grave. Dinamo nu este favorită la baraj! Dacă va juca ca la Mioveni, nu are nicio șansă! Mai bine nu se prezintă la acest baraj”, a spus Prunea despre situația de la Dinamo, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și