Închide meniul

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid: „Se pare că are dreptate Mircea Lucescu”

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 22:40

Reclamă
Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid: Se pare că are dreptate Mircea Lucescu”

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid

Victor Becali / Captură AntenaSport

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid. Vărul lui Gigi Becali a analizat duelul dintre vicecampioana României și  giuleștenii lui Cristiano Bergodi și a tras o serie de concluzii uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe Arena Națională a contat pentru etapa a 15-a a Ligii 1. Derby-ul dintre FCSB și Rapid, care s-a încheiat cu scorul de 1-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid. Ce a spus despre jocul vicecampioanei

Vărul patronului de la FCSB s-a declarat surprins de jocul de pe Arena Națională. Victor Becali a dezvăluit faptul că se aștepta ca vicecampioana României să facă un meci mai bun. Totodtă, acesta a dezvăluit și faptul că nu îi apreciază pe fundașii centrali ai vicecampioanei.

„S-a relansat campionatul. Nu mă aşteptam la un asemenea joc. Mă aşteptam să facă un meci mult mai bun FCSB, pentru că vin după câteva meciuri modeste şi mă aşteptam să fie mult mai motivaţi, mult mai concentraţi să facă o echipă mult mai bună. Linia defensivă, se pare că are dreptate Mircea Lucescu, e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund.

Rapid a avut şi nişte absenţe. FCSB cred că are un lot mai numeros, o bancă mai bună. Rapid deocamdată nu are o bancă foarte bună deocamdată şi are şi doi jucători accidentaţi.

Reclamă

Mie nu îmi plac fundaşii centrali ai FCSB-ului! Mie nu îmi plac! Chiar dacă a dat gol, Dawa nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din păcate”, a spus Victor Becali, la finalul duelului.

După rezultatul înregistrat în meciul dintre FCSB și Rapid, vicecampioana României se află pe pe prima poziție, cu 31 de puncte după 15 meciuri. Totuși, „roș-albaștrii” își pot pierde poziția de lider în cazul în care CFR Cluj își va câștiga meciul cu Hermannstadt, care se va juca luni, în aceași etapă din Liga 1. De cealaltă parte, giuleștenii sunt pe locul 3, cu 29 de puncte după cele 15 etape.

Incidente în derby-ul FCSB – Rapid

Au fost incidente în minutul 24 al derby-ului de pe Arena Naţională. Ovidiu Popescu a avut o intrare dură, la mijlocul terenului, la Jayson Papeau. Spiritele s-au încins imediat şi toţi jucătorii s-au îmbrâncit.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Popescu a încercat să îl deposedeze pe jucătorul francez al rivalei. A intrat prin alunecare, iar Papeau s-a resimţit şi a cerut intervenţia medicilor. Sebastian Colţescu i-a arătat imediat cartonaş galben mijlocaşului liderului Ligii 1.

Jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut eliminarea lui Ovidiu Popescu, moment în care „centralul” partidei i-a anunţat că aşteaptă indicaţii din cabina VAR.

Săpunaru şi Radunovic s-au contrat, moment în care au intervenit şi coechipierii lor. Situaţia s-a detensionat după câteva secunde, iar Colţescu a decis să nu „inflameze” şi mai mult atmosfera şi nu a mai acordat alte avertismente.

Arbitrii VAR au decis că Ovidiu Popescu nu trebuia să fie eliminat, astfel că meciul s-a reluat. Papeau şi-a revenit şi a putut continua jocul.

Ngezana, repriză de coşmar în FCSB – Rapid! A greşit grav la ambele goluri ale rapidiştilor

În minutul 39, fundaşul celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Borja Valle. Acesta i-a pasat lui Papeau, care a trecut fără nicio problema de 3 jucători de la FCSB: acelaşi Ngezana, Dawa şi Pantea.

În prelungirile primei reprize, Ngezana poate fi considerat vinovat pentru golul marcat de Paul Iacob. Acesta a reluat din voleu centrarea din corner al lui Borja Valle, după ce a scăpat din marcajul lui Ngezana.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și