Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 22:18

Reclamă
Victor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani! Avertisment pentru „Mbappe

Victor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: "Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani"

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia Images

Victor Piţurcă a comentat transferul lui Florinel Coman în Qatar. „Mbappe” e pe picior de plecare de la FCSB după ce a cucerit titlul cu „roş-albaştrii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a subliniat, exclusiv pentru AntenaSport, că în Qatar merg jucători străini care sunt peste cei români.

Victor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe”

(n.r.: despre transferul lui Florinel Coman) Atenție, Qatarul, față de Arabia Saudită, e mai slab din punct de vedere fotbalistic. Jucătorii care au plecat în țările arabe n-au prea jucat, se întorc aici.

E dificil, e greu, la noi se vorbește de cămile în țările astea, nu, acolo sunt bani. Jucătorii străini care merg în aceste campionate sunt jucători foarte buni, peste nivelul jucătorilor noștri. O să-l vedem pe Coman ce randament va da acolo și dacă nu se va întoarce.

Uitați, Alibec, jucător titular al echipei naționale, se întoarce. O echipă ca Al Saad, nu-l cumpără, nu-l ia.

Reclamă

(n.r: Vi se pare ciudată alegerea lui, a lui Coman?) Nu, nu mi se pare ciudată deloc, e normal să plece la mai bine. Dacă nu pleacă acum, când să mai plece, are 26 de ani. Coman, cum a fost el înzestrat ca fotbalist, el trebuia să facă pasul acum doi – trei ani de zile. Din diferite motive nu s-a întâmplat asta, e bine pentru el că, pe ultima sută de metri, prinde acest tren. Trebuie să fim realiști, Coman joacă în campionatul nostru bine, marchează în campionatul nostru, dar când joacă la națională, e cam invizibil.

(Nu s-a impus la naţională?) Nu s-a impus, nu știu dacă are unu, două, trei meciuri reușite la națională”, a declarat Victor Piţurcă într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport.

Victor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă

Victor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024!

Reclamă 4 / 0/3

Numai veşti proaste a primit Edi Iordănescu în ultimul timp. Burcă îi dă şi el emoţii selecţionerului pentru EURO, după ce s-a rupt la arabi! Titular în toate meciurile din preliminarii, Burcă s-a ales cu o ruptură musculară, în ultimul meci de la arabi. De la trei la şase săptămâni durează perioada de recuperare. Burcă e ultimul de pe lista accidentaţilor, după Moruţan, Puşcaş şi Screciu.

(n.r: Cum vedeți dumneavoastră grupa asta și ce șanse avem să ieșim din ea?) Grupa, putem spune la prima vedere că e accesibilă. Am căzut în una dintre cele mai slabe grupe. Dacă toți jucătorii noștri vor fi valizi, avem șanse mari să ieșim. În același timp, putem să nu obținem niciun punct.

Staff-ul știe cel mai bine ce are de făcut ca să poată să aducă jucătorii la cel mai bun nivel, fizic, psihic, ca să poată face faţă (n.r.: meciurilor de la EURO).

Jucătorii care au dus greul, care au fost titulari în marea majoritate a meciurilor și au reușit performanța de a se califica, nu ar trebui să lipsească.

(n.r.: Mergeți pe continuitate și pe grupul format acolo?) Normal, normal. Nici nu dispunem de jucători, să zicem că avem un nucleu de 70 de jucători, să vină unii mai puternici din spate, nu, aceiași jucători sunt cei care pot îmbrăca tricoul”, a declarat Victor Piţurcă în exclusivitate pentru AntenaSport.

România dă ultima bătălie înainte de EURO 2024 cu Liechtenstein, pe 7 iunie, în direct la Antena 1.

 

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și