Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2024, 23:54

Reclamă
Victor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!

Victor Piţurcă, discurs neaşteptat după ce FCSB a devenit campioană

Colaj Instagram - AntenaSport

Victor Piţurcă a avut un discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană. Fostul selecţioner al României a spus că nu îl cunoaşte pe Charalamabous, antrenorul principal cu care echipa lui Gigi Becali a devenit campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat primul titlu după o pauză de 9 ani cu Elias Charalambous ca antrenor principal. Antrenorul cipriot reprezintă o adevărată necunoscută pentru fostul selecţioner al României. În schimb, Piţurcă a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Pintilii, pe care l-a avut elev la echipa naţională.

Victor Piţurcă, discurs neaşteptat după ce FCSB a devenit campioană

FCSB a câștigat campionatul, felicitări, nimic de spus, din partea mea. Nu știu cine e Charalambous, nu-l cunosc, nu știu cine e. Pe Pintilii, pe Mihai, l-am avut jucător, un băiat admirabil, dacă el se complace în situația asta înseamnă că e bine pentru el. Nu-i dau eu sfaturi ce să facă„, a spus Victor Piţurcă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Victor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali

Victor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali. Finanţatorul spunea la finalul lui 2023 că i-a făcut cadou fostului selecţioner un teren care acum ar valora 1.5 milioane de euro. Piţurcă neagă spusele lui Gigi Becali şi a anunţat că nu mai vorbeşte cu patronul campioanei, alături de care a lucrat ultima oară în 2010.

„Nu mai vorbesc și nici nu vreau să mai vorbesc, în viața mea cu Gigi Becali, pentru ce mi-a spus. Oamenii au rămas cu impresia că mi-ar fi făcut mie Gigi niște avantaje financiare.

Reclamă
Nu, eu i-am făcut lui. Eu nu am luat niciodată un ban de la Gigi Becali, minciunile pe care le spune, specific lui, de asta nu vreau să mai am de-a face cu el. Nu vreau să spun în Săptămâna Mare niște lucruri care nu își au sensul”, a spus Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Victor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua

Pe de altă parte, Piţi nu suportă ideea ca Gigi Becali să preia Stadionul Ghencea. Dacă s-ar scoate la vânzare marca Steaua, Gigi Becali ar fi tentat să o cumpere. Patronul FCSB vrea şi stadionul Ghencea, pentru Champions League. Pe Arena Naţională nu poate juca.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și