Închide meniul

Victor Piţurcă îl pune la zid pe Nae Constantin, după scandalul cu Gabi Tamaş: „Foarte urât!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2022, 13:18

Victor Piţurcă îl pune la zid pe Nae Constantin, după scandalul cu Gabi Tamaş: „Foarte urât!

Victor Pițurcă şi-a ales echipa favorită pentru a deveni campioană în Liga 1

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Victor Piţurcă îl pune la zid pe Nae Constantin, după scandalul cu Gabi Tamaş
  • Ce spune fostul selecţioner despre conflictul de la Petrolul Ploieşti

Victor Piţurcă îl pune la zid pe Nae Constantin, după scandalul cu Gabi Tamaş. Fostul selecţioner este de părere că antrenorul de la Petrolul Ploieşti nu ar fi trebuit să îl înregistreze pe veteranul de 38 de ani în timp ce înjură fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Nae Constantin a dat înregistrarea suporterilor, pentru ca într-un final, aceasta să ajungă în spaţiul public.

Victor Piţurcă îl pune la zid pe Nae Constantin, după scandalul cu Gabi Tamaş

„Foarte urât mi s-a părut. Nu mă așteptam la reacția lui Nae Constantin. Îl știu pe Gabi, a greșit, e clar lucrul ăsta, dar Nae Constantin trebuia să stingă acest conflict diplomat, cum trebuie să facă un antrenor.

Reclamă

Nu să dăm în presa și după să spunem că oricum ar fi apărut. El s-a disculpat într-un fel față de plecarea lui Gabi Tamaș, dar a pierdut Petrolul. Chiar dacă a câștigat ultimul joc, a pierdut un jucător foarte valoros”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Nae Constantin, un nou mesaj pentru Gabi Tamaş

Nae Constantin a transmis un nou mesaj pentru Gabi Tamaş. Antrenorul de la Petrolul consideră că a procedat corect că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului, dar şi pe unii oameni din conducere.

Reclamă

”Sunt bucuros. Nu a fost ușor în ultimele săptămâni, cu atâtea probleme. Mă bucur că am reușit să ne strângem cu toții și să trecem peste momentele grele. Pentru noi, toate meciurile sunt grele, suntem o echipă nou-promovată. E bine că am reușit să strângem până acum 20 de puncte, cred că puțină lume se aștepta la asta la începutul campionatului. Asta ne dă încredere să muncim în continuare.

Budescu e fotbalist, când pune piciorul pe minge, știe ce are de făcut. Mi-aș dori ca Grozav să ajungă la națională. În afară de gol, a fost foarte bun defensiv, a câștigat multe dueluri. Sper să fie Gicu pe care îl așteaptă toată lumea.

Am reușit să trec peste ce s-a întâmplat. Asta a fost, asta e viața antrenorilor. Mi-am spus părerea, e un subiect închis. Toată presa m-a făcut sifon, nu e o problemă. Toată lumea dădea sfaturi. E un caz atât de particular și nu ai cum să dai sfaturi. Timpul va decide dacă eu am fost omul rău sau nu. Oricând îl pot privi în ochi pe Tamaș. Am primit confirmări că am făcut lucruri bune. Nu am niciun regret. Nu am vrut să plec niciodată. Consider că am făcut bine”, a spus Nae Constantin după Petrolul – FC Argeş 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Petrolul Ploieşti - FCU Craiova LIVE TEXT
Liga 1 • 18 mart., 22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului