Închide meniul

Victor Piţurcă, necruţător cu Mihai Rotaru: „E în spatele a tot ce s-a întâmplat! Rădoi este osândit din momentul acela!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 19:10

Victor Piţurcă, necruţător cu Mihai Rotaru: „E în spatele a tot ce s-a întâmplat! Rădoi este osândit din momentul acela!

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Piţurcă, necruţător cu Mihai Rotaru. Victor Piţurcă e de părere că Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Mirel Rădoi încă din momentul când fostul antrenor de la Universitatea Craiova a decis să îi excludă din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă mai spune că Rotaru a fost supărat că Rădoi i-a pedepsit pe jucătorii pe care vrea să ia milioane de euro. Ulterior, Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după mai multe schimburi de replici cu cei din conducerea clubului.

Victor Piţurcă, necruţător cu Mihai Rotaru

Nu aş mai vrea să vorbesc de Rotaru, pentru că nu îmi face plăcere să vorbesc de el, nici nu vreau să îl scot în evidenţă pentru că vorbesc prea mult de el. Nimeni. E problema lui. El e în spatele a tot ceea ce s-a întamplat, nu e nimeni. El a greşit şi după aia am văzut declaraţia că <<eu vreau să fiu prieten>>, vrăjeli de genul ăsta.

Nu, Rădoi era osândit din momentul în care nu a mai jucat Markovic, nu au mai jucat ăştia pe care visează el să ia milioane şi atunci încep discuţiile prin spate, le aruncă lui x lui y. Acela e obligat să ducă discuţia mai departe, apar lucruri şi sigur că Mirel, care are personalitate, normal că se supără şi pleacă”, a declarat Victor Piţurcă pentru orangesport.ro.

Mihai Rotaru l-a luat peste picior pe Victor Pițurcă

Mihai Rotaru a avut o ironie la adresa lui Victor Pițurcă. Patronul Universității Craiova a răspuns declarațiilor fostului selecționer, care a spus că Rotaru bârfește în privat cu jucătorii despre antrenorul echipei.

Reclamă

„Victor Pițurcă e răutăcios, are ceva împotriva Universității Craiova. Este un neadevăr, au fost jucători cu mine într-un avion privat, dar jucători care plecaseră deja, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă. Dacă un jucător a plecat de la Universitatea Craiova la un salariu de un milion, înseamnă că Universitatea Craiova s-a ocupat de acel jucător, l-a crescut.

N-am relație specială cu niciun jucător. Dacă un jucător vine la mine să se plângă de cineva din staff, zboară în secunda doi! Asta e o bârfă plecată de la Victor Pițurcă, cel care e un monument de onestitate”, a spus Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi

Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi. Patronul Universităţii Craiova a spus că nici fostul antrenor al oltenilor nu este bucuros pentru situaţia creată.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Mirel Rădoi, am rămas în relaţii bune. Nu suntem genul de club care să arunce cu noroi, sau să fie agresat după o despărţire de felul ăsta. Chiar vorbeam cu Mirel că vreau să nu îmi mai stric prietenii din cauza fotbalului. De exemplu, eu pe Victor Piţurcă îl apreciez foarte mult, cred că el ca prieten este foarte valoros. Din păcate, din cauza fotbalui am ajuns în situaţia de ce să fim certaţi. Dar aşa, de ce să îmi pierd prietenii?

Mi-am mai pierdut 2-3 prieteni tot din cauza fotbalului. Nu vreau să se întâmple asta, vreau să le separăm”, a spus Mihai Rotaru la sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și