Închide meniul

Victor Piţurcă trage un semnal de alarmă pentru FCSB şi CFR Cluj: „Să se gândească dacă vor reuşi să se califice în play-off”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 17:31

Victor Piţurcă trage un semnal de alarmă pentru FCSB şi CFR Cluj: „Să se gândească dacă vor reuşi să se califice în play-off

Victor Piţurcă,

Victor Piţurcă, în timpul unei partide/ Mediafax

Victor Piţurcă trage un semnal de alarmă pentru FCSB şi CFR Cluj, înaintea debutului celor două în grupele Conference League. Fostul selecţioner este de părere că echipele ar trebui să se focuseze şi pe campionat, după startul ezitant de sezon

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj vor debuta în Conference League pe 8 septembrie. Roş-albaştrii vor da piept cu West Ham, în deplasare, în timp ce trupa lui Dan Petrescu îi vor înfrunta pe cei de la Balkani.

Victor Piţurcă trage un semnal de alarmă pentru FCSB şi CFR Cluj

Victor Piţurcă a declarat că atât FCSB, cât şi CFR Cluj, vor avea o misiune dificilă în Conference League, ambele întâlnind adversari puternici. Fostul selecţioner consideră că şi în campionat cele două formaţii nu sunt favorite pentru primele două locuri, ca în sezonul precedent.

„Va fi dificil ca noi să obținem rezultate bune contra acestor echipe (n.r. în Conference League).

FCSB și CFR Cluj să se gândească foarte bine dacă vor reuși să se califice în play-off. După cum au început, e destul de dificil”, a declarat Victor Piţurcă, la PRO TV.

Reclamă

FCSB se află pe locul 13 în Liga 1, după şapte etape disputate. De cealaltă parte, CFR Cluj nu stă nici ea mai bine, fiind pe locul 10, cu 9 puncte.

Victor Pițurcă, convins că FCSB reușește surpriza cu West Ham

Victor Pițurcă crede că FCSB poate să o învingă pe West Ham în Conference League, după ce roș-albaștrii au picat în „grupa morții”.

FCSB va juca în grupa B din Conference League cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Pițurcă nu se sperie de numele adversarilor vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

„West Ham sunt prietenii noștri, i-a bătut Șumudică mereu. De ce să nu-i bată și FCSB? E o grupă puternică, publicul va fi foarte interesat să vină la stadion. Contează mai puțin cum au jucat, contează că s-au calificat. Păcat că nu s-a calificat și Craiova.

FCSB a jucat ofensiv, Clujul cu jocul lor, Craiova la fel. Păcat, o lipsă de concentrare la nivelul ăsta nu trebuie să existe. Pentru CFR orice adversar este greu, ca la orice echipă românească. Titlu aici în România este altceva, jocurile sunt altele.

Campionatul e doar la început. Chiar dacă nu au venit jucători cu valoare, meciurile mi s-au părut mult mai bune în acest campionat, așa vine și lumea la stadion”, a spus Victor Pițurcă, după meciul FC Voluntari – U Cluj 0-0.

West Ham s-a mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, cu Astra, în preliminariile Europa League, și a pierdut de fiecare dată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și