Închide meniul

Viorel Moldovan a analizat penalty-ul ratat de Andrei Ivan în meciul cu FCSB: „A omorât mingea, e greu de înțeles!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 8:32

Viorel Moldovan a analizat penalty-ul ratat de Andrei Ivan în meciul cu FCSB: A omorât mingea, e greu de înțeles!”

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Foto: Hepta

Viorel Moldovan a analizat penalty-ul ratat de Andrei Ivan în meciul cu FCSB. Fostul mare atacant a concluzionat că emoțiile au fost mult prea mari pentru omul de gol al oltenilor, acesta fiind motivul pentru care a ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a ratat șansa de a urca peste FCSB în clasament, după înfrângerea, scor 1-2, și are șanse minime la titlu.

Viorel Moldovan a analizat penalty-ul ratat de Andrei Ivan în meciul cu FCSB: „A omorât mingea, e greu de înțeles!”

„Nu trebuie să joci fotbal ca să câştigi, trebuie să nu joci fotbal ca să câştigi, ceea ce a făcut FCSB. Cu Rapid, au avut o multitudine de ocazii, au ratat din toate direcţiile, azi au avut două şuturi pe poartă, două goluri.

Există această lege a compensaţiei. Iar mă întorc la meciul cu Rapid, au avut multe ocazii, nu au reuşit să înscrie, azi au fost pragmatici.

În prima repriză, echipele au încercart să se anihileze reciproc, multe întreruperi, multe faulturi. Dar pe finaul reprizei, hop, vine golul.

Reclamă

Nu am înţeles mare lucru din ce s-a întâmplat acolo (n.r. la penalty-ul ratat de Ivan), au stat mult până s-a bătut, poate s-a ‘răcit’.

Chiar spuneam la un moment dat că s-ar putea să rateze, avea şi o faţă crispată, a lovit foarte prost mingea, a ‘omorât-o’.

Se întâmplă. E greu de înţeles. Şi mie mi-e greu să explic. Era crispat, nu îmi dădea încredere că va înscrie”, a comentat Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost pur și simplu inexistentă!”

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova. Președintele celor de la Farul consideră că roș-albaștrii nu au meritat victoria în derby-ul din Bănie, dat fiind numărul mic de ocazii avute.

Grație victoriei din cu Universitatea Craiova, scor 2-1, FCSB s-a apropiat la numai 3 puncte de liderul Farul.

„Meciul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, mă aşteptam la altceva, la mai multe faze de poartă. În prima repriză au fost două faze, bara lui Markovic. Singurul şut pe poartă a fost tot al lui Markovic.

FCSB a fost pur şi simplu inexistentă în prima repriză. A fost prima dată când a ajuns la poartă, atunci a marcat. FCSB a dat dovadă de mult pragmatism şi de noroc în această seară.

Rezultatul se datorează jumătate portarului Târnovanu şi jumătate norocului. Cu tot respectul pentru FCSB, a făcut un meci foarte slab, dar l-a câştigat!”, a declarat Gică Popescu, potrivit primasport.ro.

Recomandări
  • Viorel Moldovan a analizat penalty-ul ratat de Andrei Ivan în meciul cu FCSB
  • „A omorât mingea, e greu de înțeles!”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
Vezi toate știrile
Citește și