Închide meniul

Viorel Moldovan crede că doi fotbaliști de la FCSB ar putea prinde un transfer important în Europa: „Şase milioane pentru el şi trei pentru el, i-aş lua fără ezitare”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 8:26

Viorel Moldovan crede că doi fotbaliști de la FCSB ar putea prinde un transfer important în Europa: Şase milioane pentru el şi trei pentru el, i-aş lua fără ezitare”

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face "ravagii" în atacul României la EURO

Viorel Moldovan / Foto: FRF

Viorel Moldovan crede că doi fotbaliști de la FCSB ar putea prinde un transfer important în Europa. Fostul mare internațional îi vede pe Florinel Coman și pe Ștefan Târnovanu transferați la o echipă puternică din vestul Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă actualmente locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte după 3 etape desfășurate din play-off-ul actualei stagiuni. Farul este în continuare lider, cu 39 de puncte.

Viorel Moldovan crede că doi fotbaliști de la FCSB ar putea prinde un transfer important în Europa: „Şase milioane pentru el şi trei pentru el, i-aş lua fără ezitare”

Viorel Moldovan e de părere că cei doi fotbaliști de la FCSB au valoarea necesară pentru a face pasul la un club mare din Europa, jucând într-unul din cele mai puternice campionate de pe continent. Fostul atacant le-a fixat și un preț celor doi fotbaliști ai vicecampioanei României.

„Eu, să fiu conducătorul unui club din Occident şi să caut un portar şi o bandă stângă, i-aş lua pe Coman şi Târnovanu fără ezitare, desigur şi în funcţie de pretenţiile financiare ale FCSB.

Dacă aş putea să obţin preţ bun, i-aş lua. Mai mult de şase milioane nu aş da pe Coman, cu generozitate. Pe Târnovanu, trei”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

Reclamă

Mihai Stoica, un nou atac la Dan Petrescu: „Sunt consternat! FCSB a fost un fel de Real Madrid în Champions League”

Mihai Stoica a lansat un nou atac la Dan Petrescu după meciul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie nervoasă la nici 24 de ore după partida din Gruia.

Oficialul lui FCSB a răbufnit la adresa antrenorului campioanei României. Discursul lui Dan Petrescu, de la finalul derby-ului, l-a făcut pe MM să îşi iasă din minţi.

Dan Petrescu a declarat că FCSB nu a avut nicio ocazie înainte de golul marcat de Florinel Coman din lovitură liberă. Mai mult decât atât, s-a plâns de distanţa la care a fost poziţionat zidul de Radu Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

”O oră nu am fost foarte bine. Momentul psihologic a fost când a scos Târnovanu la ocazia lui Krasniqi. Dar, după, am fost un fel de Real Madrid în Champions League.

Acum, după atâţia ani, eu am fost consternat să aud că cineva de la CFR se plânge de arbitraj. Să zici că zidul stătea la 12 metri, nu se poate aşa ceva. Chiar a fost un arbitraj foarte bun. La asta nu mă gândeam vreodată, că cineva poate să spună ceva de zid. Hai să fim serioşi, e ridicol să avem discutii din astea.

E prima dată, în 30 de ani de când sunt în fotbal, când aud aşa ceva. Bă, e strigător la cer! E un rezultat echitabil.

Am primit gol din neşansă. Nu pot să spun că meritam să câştigam, dar nu am jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu a avut motive de bucurie în minutul 19, când Daniel Bîrligea a deschis scorul. Florinel Coman i-a dat „Bursucului” planul peste cap, după ce a a executat perfect o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Billel Omrani îi putea strica de tot seara, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

Recomandări
  • Viorel Moldovan crede că doi fotbaliști de la FCSB ar putea prinde un transfer important în Europa
  • „Şase milioane pentru el şi trei pentru el, i-aş lua fără ezitare”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și