Închide meniul

Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2024, 8:26

Reclamă
Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare

Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi - FCSB 2-2

Viorel Moldovan, în timpul unui meci - Hepta

Viorel Moldovan a criticat o vedetă de la FCSB, după egalul cu Sepsi, 2-2. Alexandru Băluţă este atacantul cotat la un milion de euro luat în colimator de fostul mare internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a trimis mingea în bară în debutul meciului cu Sepsi şi a rămas cu doar şase goluri marcate în cele 32 de partide adunate în acest sezon, în toate competiţiile. El şi-a mai trecut în cont şi 7 pase decisive.

Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2

„Băluţă se precipită, se grăbeşte la finalizare. A avut şi neşansă, dar a avut o fază în care a scăpat în profunzime, la care trebuia să fie mai inspirat şi mai liniştit. Este bine că măcar ajunge la finalizare”, a spus Viorel Moldovan, citat de orangesport.ro.

„Băluţă nu a fost inspirat în ultima vreme. Ia decizii pripite. Nu are curajul să încerce ceva ce face un atacant de clasă”, a completat şi Ovidiu Herea.

Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi

După ce a încheiat la egalitate cu Sepsi, FCSB a ratat şansa de a deveni campioană în etapa a şasea a play-off-ului. Astfel, nici în cazul în care Universitatea Craiova va pierde duelul cu CFR Cluj, roş-albaştrii nu se pot încununa campioni, deoarece Farul a învins-o pe Rapid şi a acumulat 35 de puncte.

Reclamă

FCSB poate deveni campioană matematic în runda următoare, atunci când se va duela cu Farul, pe teren propriu. O victorie îi face pe roş-albaştri campioni, indiferent de rezultatele pe care Universitatea Craiova le va mai obţine, în partidele cu CFR Cluj şi Rapid.

În cazul în care se vor încurca cu Farul, roş-albaştrii au nevoie ca Universitatea Craiova să nu câştige partida cu CFR Cluj, de mâine, şi nici pe cea cu Rapid, de duminică.

FCSB este astfel la o victorie distanţă de primul titlu în Liga 1, după o pauză de nouă ani. Roş-albaştrii au devenit ultima dată campioni în 2015, atunci când Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universităţii Craiova, îi antrena.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și