Închide meniul

Viorel Moldovan, reacţie vehementă după FCSB – Rapid 1-5: „O echipă blazată. Suporterii meritau mai mult respect!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2023, 8:22

Viorel Moldovan, reacţie vehementă după FCSB – Rapid 1-5: „O echipă blazată. Suporterii meritau mai mult respect!

Viorel Moldovan l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Viorel Moldovan a avut o reacţie vehementă după derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-5, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Fostul atacant al giuleştenilor anunţă că jucătorii lui Elias Charalambous nu au nicio scuză pentru proporţiile înfrângerii de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieşită din cursa la titlu şi cu locul 2 asigura, FCSB a suferit cea mai drastică înfrângere, pe teren propriu, din istoria confruntărilor cu Rapid. Roş-albaştrii au primit trei goluri încă din primele 26 de minute!

Viorel Moldovan, reacţie vehementă după FCSB – Rapid 1-5

Rapid are rezultate oscilante. Bun, a bătut FCSB cu 5-1, un rezultat de referinţă a fost acel 2-2 cu CFR, azi a fost o victorie meritată care clar va rămâne în istorie… FCSB e o mare dezamăgire în această seară, o echipă blazată, demotivată total. E un meci cu orgoliu total, e FCSB – Rapid, ştim disputa. Să pierzi de o manieră categorică şi să pierzi în faţa suporterilor, iar aceştia merită mai mult respect.

Proporţia scorului îţi aduce satisfacţie, decât dacă ai câştiga cu 1-0, cu 2-1, te satisface că reuşeşti să umileşti FCSB. Ei veneau după pierderea titlului, nu s-au putut remonta, dar nu e o scuză. Dacă eşti profesionist, te regrupezi şi joci în faţa suporterilor mai ales un meci contra Rapidului.

Să nu tragem nişte concluzii pripite, să nu se îmbete doar cu acest rezultat. Bravo lor, ai câştigat cu 5-1, dar sezonul următor va fi foarte dificil„, a declarat Viorel Moldovan pentru orangesport.ro.

Reclamă

FCSB – Rapid 1-5

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 1.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Funsho a reuşit o „dublă” în minutele 68 şi 79 şi a stabilit rezultatul final, 5-1 pentru Rapid.

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB – Rapid 1-5

Antrenorul lui FCSB susţine că, pentru jucătorii săi, a fost o săptămână extrem de dificilă, după ce au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

A fost o seară foarte grea pentru noi. Nu mă aşteptam să terminăm aşa sezonul. A fost o săptămână grea, după ce am pierdut la Ovidiu, dar asta nu e o scuză. Vreaă se le cerem scuze fanilor. Rezultatul a fost greu pentru noi. Voiam să jucăm la victorie pentru fani.

Întotdeuna există ziua următoare, ne simţit foarte rău, a fost un rezultat prost, dar trebuie să mergem înainte. Nu vreau să dau vina pe alţii, este responsabilitatea mea. Ieri am spus că sunt mândru de aceşti jucători, şi acum nu vreau să dau în ei. Îmi asum responsabilitatea, încă sunt mândru de jucători, a fost o seară grea.

Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Ştiu că nu e vroba doar de mine, suntem un colectiv. A fost o atmosferă dificilă pe parcursul săptămânii. Suntem profesionişti, trebuie să mergem mai departe.

De când am venit aici, cred că am făcut multe lucruri bune, dar am „distrus” totul în ultimele două meciuri. Am suferit mult, şi eu voi suferi mult după acest final, dar există şi ziua următoare.

(N.r. Rămâneţi la FCSB?) Cred că e prea mult, întrebați prea mult, îmi puneți mereu aceeași întrebare, nu trebuie să repet. Am spus-o deja că rămân”, a declarat Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și