Închide meniul

Viorel Moldovan, uluit după FC U Craiova – Farul 4-0: „Sunt şocat! Arată deplorabil! Chiar nu poţi face faţă?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 8:32

Viorel Moldovan, uluit după FC U Craiova – Farul 4-0: „Sunt şocat! Arată deplorabil! Chiar nu poţi face faţă?

Viorel Moldovan a fost uluit după FC U Craiova - Farul 4-0. Campioana României a fost umilită de echipa lui Adrian Mititelu

Viorel Moldovan / Hepta

Viorel Moldovan a fost uluit după FC U Craiova – Farul 4-0. Campioana României a fost umilită de echipa lui Adrian Mititelu, lucru ce l-a şocat pe Viorel Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional a dat de pământ cu echipa lui Gică Hagi, despre care a spus că, în acest moment, arată „deplorabil”. Mai mult, Moldovan este şocat de faptul că Farul nu poate juca din 3 în 3 zile.

Viorel Moldovan, uluit după FC U Craiova – Farul 4-0

„Farul arată deplorabil în momentul de față. Nu știu ce s-a greșit. nu știu ce s-a întâmplat, dar văd că este epuizată! Vedem o echipă stoarsă, fără vlagă, neputincioasă, care nu reușește nicidecum să-și găsească cadența.

Atât de mult să fi fost solicitarea asta de a participa în cupele europene? Chiar nu poți face față pe două fronturi? Să te consume atât de tare acest lucru? Eu sunt șocat! Nu mă așteptam s-o văd pe Farul la pământ în această seară, chiar dacă veneau după o eliminare„, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

FC U Craiova 1948 – Farul 4-0. Umilinţă pentru campioana României

FCU Craiova 1948 a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, campioana Farul, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Reclamă

Craiovenii au deschis scorul în minutul 18, prin Van Durmen, care a primit o centrare de la Compagnucci. Oaspeţii nu au avut replică, iar oltenii şi-au majorat avantajul în minutul 45+1, când Aurelian Chiţu i-a pasat lui Dragoş Albu, şi acesta a înscris stabilind scorul pauzei. Farul a continuat jocul slab şi în partea secundă, lucru de care au profitat craiovenii.

Mai întâi a înscris Baeten, din pasa lui Aurelian Chiţu, în minutul 57, pentru ca Bauza să pună pe tabelă scorul final în minutul 80. S-a terminat 4-0 pentru FCU Craiova, care are 9 puncte şi este pe locul 8 în clasament, în vreme ce Farul ocupă locul 9, cu 9 puncte, însă echipa lui Hagi a bifat a patra înfrângere stagională.

Gică Hagi, discurs dur după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0

Gică Hagi a avut un discurs dur, după ce FC U Craiova 1948 a învins-o pe Farul cu scorul de 4-0. „Regele” s-a declarat extrem de nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, în duelul din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să vină şi momentul acesta. Cred că nu mai suntem cei de anul trecut. Nu avem nicio scuză, legată de oboseală sau altceva. Când nu eşti 100% din toate punctele de vedere, atunci fotbalul te pedepseşte. O lecţie de fotbal. Trebuia să vină şi asta. Să învăţăm anumite lucruri care trebuie respectate.

Important e ce am văzut în seara asta. A fost o lecţie, trebuie să schimbăm total lucrurile, altfel nu va fi bine. Avem 2-3 zile pauză, şi după trebuie să analizăm bine tot. Avem de muncă, trebuie să ne reaşezăm mental. Am greşit, acesta e un factor, mentalul.

Pe teren s-a văzut că avem o viteză în minus. Pauza cred că e bine-venită. Trebuie să ne punem la punct cu toţii şi să fim cei de anul trecut.

Îi urez echipei naţionale succes, măcar acolo să ne iasă, să câştigăm”, a declarat Gică Hagi, după înfrângerea din Bănie, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și