Închide meniul

Vlad Achim, furios după FC U Craiova – U Cluj 3-4: „Nu este permis aşa ceva! Erau dărâmaţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2023, 22:05

Vlad Achim, furios după FC U Craiova – U Cluj 3-4: „Nu este permis aşa ceva! Erau dărâmaţi!

Vlad Achim, furios după FC U Raiova - U Cluj 3-4

Vlad Achim a fost extrem de furios după FC U Craiova – U Cluj 3-4. Căpitanul oltenilor a spus că nu mai este permis să se facă greşeli şi că trebuia să se închidă jocul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, căpitanul celor de la FC U Craiova 1948 a cerut să se ia cât mai repede măsuri. Echipa lui Adrian Mititelu are un început dezastruos de sezon: a pierdut toate cele 3 meciuri de până acum.

Vlad Achim, furios după FC U Craiova – U Cluj 3-4

„Ei erau dărâmați, i-am băgat în joc, prin jocul nostru moale. Când nu ai șmcherie fotbalistică, nu știi să închizi jocul, înseamnă că nu ești pregătit pentru mai mult. Trebuie să învățăm, nu se poate să pierdem un asemenea meci. Le-am permis noi. Când ai spații și nu închizi jocul, asta se întâmplă. 

Puteam să dominăn. O naivitate cum doar la noi se poate întâmpla. Nu se învață nimic, se continuă așa. Dacă continuăm așa, nu avem șanse să creștem. Niște greșeli copilărești. E al treilea an, deja nu mai e permis. Să fii moale, să tratezi acțiuni lejer, nu este permis așa ceva. 

Jocul nu e rău, dar aceste lucruri ne costă scump. Să iei așa 4 goluri, foarte grav. Să se ia măsuri dacă nu se reglează„, a spus Vlad Achim la digisport.ro, după FC U Craiova – U Cluj 3-4.

Reclamă

La rândul său, şi Nicolae Dică a avut un discurs dur şi a criticat faptul că echipa sa primeşte foarte uşor goluri.

Prima repriză a fost una în care am dominat. Îmi doresc ca jucătorii să aibă mai multe realizări. La primul lor șut pe poartă am primit gol.

În repriza a doua am intrat bine în joc. La 3-2 am transmis să fim agresivi, compacți. Din păcate, am pierdut jocul. Am avut o atitudine ok, dar vreau mai mult. Vreau mai multă reacție, după pierderea mingii.

Reclamă 4 / 0/3

Ofensiv, marcăm. Trebuie să acționăm ca o echipă. Nu am reușit să luăm nici măcar un punct. Primim goluri foarte ușor. Am primit goluri foarte ușor. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut pe viitor. Chipciu și Nistor au fost jucătorii importanți pentru ei.

Chițu a marcat două goluri, nu e rolul lui acolo, dar a reușit să marcheze. Foarte puțin (n.r. 0 puncte în clasament). Trebuie să ne trezim rapid. Importamt e să analizăm ce am făcut greșit, ce am făcut bine.

A fost decizia mea să-l schimb pe Albu. Cred că am făcut-o bine. Deocamdată rămâne (n.r. Asamoah). Dacă va pleca, vom vedea. Ne vom baza pe el”, a spus şi Nicolae Dică.

FC U Craiova – U Cluj 3-4. Meci senzaţional în Bănie

Clujenii au deschis scorul în meciul de la Craiova, marcând în minutul 37 prin Dan Nistor, din pasa lui Chipciu.

Oltenii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 44, dar au reuşit să egaleze în minutul 50. Bahassa a trimis un şut care a lovit transversala, balonul a revenit în teren, iar Aurelian Chiţu a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 59, Bahassa a şutat din nou din careu, portarul Gorcea a respins, mingea a ajuns la Aurelian Chiţu, care l-a depăşit pe portarul clujenilor şi a înscris, aducându-i pe craioveni în avantaj. În minutul 67 oaspeţii au primit penalty pentru un henţ al lui Baeten şi Dan Nistor a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 69, reuşind dubla.

Craiova a revenit în avantaj în minutul 77, scor 3-2, printr-un gol marcat de Sidibe, abia intrat pe teren. Însă clujenii au replicat devastator pe final de meci. Chipciu a egalat cu un şut plasat, din marginea careului, în minutul 80, pentru ca acelaşi jucător să reuşească şi el dubla, în minutul 86, cu un şut deviat de Achim. Universitatea Cluj s-a impus cu 4-3 la Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și