Închide meniul

Vlad Chiricheş semnează azi cu FCSB! Va câştiga până la 500.000 de euro într-un sezon

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2023, 8:48

Reclamă
Vlad Chiricheş semnează azi cu FCSB! Va câştiga până la 500.000 de euro într-un sezon

Vlad Chiricheş semnează azi cu FCSB

Vlad Chiricheş, într-un meci cu Chelsea / Getty Images

Vlad Chiricheş semnează azi cu FCSB! Gigi Becali l-a convins pe căpitanul României să joace pentru vicecampioană în acest sezon, după despărţirea de Cremonese. La FCSB, Chiricheş va avea cel mai mare salariu de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Chiricheş a avut mai multe discuţii şi cu Mihai Pintilii, care ar fi avut un rol esenţial pentru revenirea fundaşului de 33 de ani cotat la 900.000 de euro.

Vlad Chiricheş semnează azi cu FCSB

Până la urmă, Becali l-a convins să accepte varianta de a semna pe un sezon, nu pe două, cum şi-ar fi dorit jucătorul. Din contract, a fost exclusă şi clauza conform căreia înţelegerea s-ar fi prelungit automat pe încă un an, dacă Vlad ar fi jucat 50% din partidele acestui sezon.

La FCSB, Vlad Chiricheş va avea un salariu lunar de 30.000 de euro, fiind cel mai bine plătit jucător din lotul roş-albaştrilor, alături de Florinel Coman. El poate ajunge la un câştig total de 500.000 de euro, dacă FCSB va câştiga titlul şi va atinge şi grupele unei cupe europene.

Pe de altă parte, presa din Italia susţine că Vlad Chiricheş a avut mai multe oferte după ce contractul cu Cremonese a ajuns la final. Cagliari, Hellas Verona și Lecce ar fi cluburile care îl doresc de asemenea pe fundaşul român.

Reclamă

Florin Gardoș îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB

Florin Gardoș îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB. Fostul fundaș al echipei „roș-albastre” a vorbit despre posibila revenire a fotbalistului de 33 de ani în lotul formației lui Gigi Becali.

Principalul argument adus de fostul fotbalist este că jucătorul cu 75 de selecții în echipa națională ar reprezenta un idol la formația lui Gigi Becali și că foarte multă lume ar urma să vină pe stadion, dacă mutarea s-ar concretiza.

„(n.r. – ai risca 1.000.000 de euro să îl aduci pe Chiricheș?) Sincer, da, aș risca. Da, pentru că el pe lângă faptul că în momentul de față e un jucător de Serie A, chiar dacă a retrogradat, și e căpitanul echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

E un brand, reprezintă ceva pentru echipa asta și nu e doar fotbalistul Chiricheș. E un model, e un simbol, lumea ar veni mai mult în jurul echipei și ar însemna ceva.

Dacă știam situația de la CFR, nu îl mai aduceam pe fundașul central sud-african (n.r. Siyabonga Ngezana) și încercam să îi aduc pe Burcă sau pe Yuri. Dar poate nu voiau cei de la CFR să îi vândă în Liga 1”, a spus Florin Gardoș, pentru sursa citată mai sus.

Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Botoșani – Mioveni LIVE SCORE (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele de start 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și