Închide meniul

„Vor face un pas spre fotbalul mare” Giovanni Becali știe care sunt vedetele din Liga 1 care se pot transfera în străinătate

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 19:56

Reclamă
„Vor face un pas spre fotbalul mare Giovanni Becali știe care sunt vedetele din Liga 1 care se pot transfera în străinătate

Giovanni Becali știe care sunt vedetele din Liga 1 care se pot transfera în străinătate

Giovanni Becali, cu presa / Hepta

Giovanni Becali știe care sunt vedetele din Liga 1 care se pot transfera în străinătate. Agentul de jucători este de părere că doar doi jucători din campionatul intern au șansa unui transfer important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Florinel Coman și Darius Olaru, care au strălucit în acest sezon la FCSB.

Giovanni Becali știe care sunt vedetele din Liga 1 care se pot transfera în străinătate

Giovanni Becali este de părere că Florinel Coman și Darius Olaru pot pleca în „fotbalul mare”, în cazul în care vor avea un EURO reușit.

De asemenea, acesta a mai spus că mai există câțiva tricolori care își pot impresiona șefii de la echipele de club cu prestații solide la turneul final din Germania.

„Sunt cinci, şase, şapte jucători, care cu evoluţii bune, îşi pot găsi contracte bune, îşi pot reînnoi contractele la cluburile lor actuale din străinătate.

Reclamă
Reclamă 4

La cei din România mă gândesc la Coman şi Olaru, doi jucători vitali pentru FCSB, care, dacă ar avea spaţiu mai mult şi cu rezultate pozitive împreună cu echipa, probabil vor face un pas spre fotbalul mai mare decât la noi.”, a spus Giovanni Becali la orangesport.ro.

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Florin Tănase! Până când trebuie să îi dea internaţionalul român răspunsul definitiv

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Florin Tănase! Patronul FCSB-ului i-a transmis internaţionalului român când trebuie să îi dea răspunsul final legat de venirea la FCSB.

Florin Tănase i-a transmis lui Gigi Becali că impresarul îi va găsi o echipă până în data de 16 iunie. Astfel, şansele să revină la FCSB par mici în acest moment.

Reclamă

„Am vorbit astăzi cu el, i-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezei cu noi și să fii liber de contract.

Nu trebuie neapărat să fie titular. Noi ce aducem acum, aducem dubluri, ca să facem față în campionat și cupele europene.

Sunt negocieri, dar oamenii au început să ceară bani, dacă au văzut că vreau să fac echipă puternică”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și