Închide meniul

„Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu!”. Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îşi distruge „perla” de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 10:58

Reclamă
„Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu!. Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îşi distruge „perla de la FCSB

Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îl dă peste cap pe Octavian Popescu

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Octavian Popescu a jucat pe un post surprinzător în meciul FCSB – Universitatea scor 1-1, iar Gigi Becali a fost acuzat de Dumitru Dragomir că îşi distruge „perla”. Fostul preşedinte al LPF îi cere latifundiarului din Pipera să îl lase pe un post fix, în banda stângă, pe atacantul de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a fost trimis pe postul de inter împotriva oltenilor. A rezistat pe teren numai 64 de minute şi a fost primul jucător înlocuit. Mihai Pintili l-a înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Probleme cu Octavian Popescu. Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îşi distruge „perla” de la FCSB

Autor al 10 goluri sezonul trecut, Octavian Popescu are cifre sub aşteptări în această ediţie de campionat. A reuşit numai 2 goluri şi a oferit 6 pase decisive.

Bă, parcă e blestem, pe onoarea mea, dacă nu! A greșit portarul. A fost greșeală de portar și n-am să înțeleg niciodată. Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu.

Lăsați-l bă că nu poate să joace decât bandă stânga. Tactic, este cel mai bun de bandă stângă din țara asta. Fundașul de pe partea lui nu centrează niciodată și de acolo e jucător care scoate adversar din joc, dă pase filtrante. Când îi aud pe marii specialiști… Nu este jucător de centru. Îl strică și pe ăsta. Sunt în stare să-l strice.

Reclamă

Gigi Becali are un duhovnic de care ascultă. Un popă deștept, dacă poate să-l domine pe Gigi îți dai seama că e un popă deștept. Îl are de mult. Este din zonă, se duce și îi cere părerea în toate.

El hotărăște, dar nu îl influențează nimeni. Dacă-l mai mută de multe ori îl fac praf pe Octavian Popescu. Bineînțeles că nu s-a simțit bine. Mi s-a părut de nota 5 și el și Coman. Ori îl lasă să joace acolo. Domne, și pe Mutu l-au încercat în altă parte, dar Mutu, randamentul cel mai mare l-a dat tot acolo, în partea stângă„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Octavian Popescu are a doua cea mai bună cotă de piaţă din lotul lui FCSB. Potrivit transfermarkt.com, atacantul de 20 de ani valorează 4 milioane de euro. Numai Darius Olaru stă mai bine şi are o cotă de 5.3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Universitatea Craiova s-a terminat cu scorul de 1-1. Târnovanu a greşit în minutul 90+1, când a ieşit să respingă mingea centrată din corner de Roguljic. Goalkeeperul roş-albaştrilor a fost învins chiar de Iulian Cristea, care a trimis defectuos spre propria poartă.

Daniel Pancu a anunţat pe ce post ar trebui să evolueze Octavian Popescu

Daniel Pancu nu este de acord cu Gigi Becali, care a declarat că îl va muta pe Octavian Popescu pe postul de inter, pentru a-i face loc lui Florinel Coman. Selecționerul naționalei U20 susține că Octavian Popescu trebuie să joace cât mai aproape de poartă, calitățile defensive nefiind punctul său forte.

(n.r. Gigi Becali spunea că îl face inter pe Tavi Popescu și îl titularizează pe Coman ca atacant stânga) El inter nu poate să joace, pentru că nu poate fi util din punct de vedere defensiv. Cu o echipă care să le pună probleme, care să aibă posesia cel puțin la fel de mult ca ei, va avea probleme.

Eu întotdeauna când am fost întrebat de Tavi Popescu am spus că locul lui e cât mai aproape de poarta adversă, cu sarcini cât mai puține din punct de vedere defensiv, să aibă distanțe cât mai puține de parcurs când are adversarul mingea, pentru că calitățile lui de bază sunt, pe lângă inventivitate, creativitate, șut de la distanță, pase, are driblingul și are calitatea asta de a scoate ușor oameni din joc, de a intra în aglomerație și de a-i elibera pe ceilalți.

Deci, pe partea ofensivă, da, e poziția aia de inter, dacă intră Florinel Coman în stânga, e o calitate în plus pentru echipă. În momentul în care dau de un adversar care le pune probleme, care îi și domină din când în când, vor avea probleme”, a declarat Daniel Pancu, pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și