Închide meniul

William Baeten a marcat un supergol în Dinamo-FCU Craiova. Execuție de play-station pentru atacantul lui Adrian Mititelu

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 23:09

Reclamă
William Baeten a marcat un supergol în Dinamo-FCU Craiova. Execuție de play-station pentru atacantul lui Adrian Mititelu

William Baeten a marcat un supergol în Dinamo-FCU Craiova

Golul marcat de William Baeten / Captură OrangeSport

William Baeten a marcat un supergol în Dinamo-FCU Craiova. Jucătorul oltenilor a înscris cu un șut superb, cum rar se vede în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul belgian a deschis scorul în meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, grație reușitei din a doua repriză. Partida contează pentru etapa a 9-a a noului sezon din Liga 1.

William Baeten a marcat un supergol în Dinamo-FCU Craiova. Șut superb, de la o distanță considerabilă

În minutul 61 al meciului de pe Arena Națională, belgianul William Baeten a deschis scorul printr-o reușită superbă, din afara careului. Acesta a preluat excelent mingea cu pieptul și a trimis, din prima, balonul direct în vinclul porții lui Golubovic. Portarul lui Dinamo nu a reușit să respingă mingea.

Înainte de deschiderea scorului, oltenii lui Adrian Mititelu au ratat o ocazie imensă, după ce Van Durmen a scăpat singur cu portarul. Chiar marcatorul golului i-a oferit o pasă superbă mijlocașului, dar acesta nu a reușit să fructifice ocazia.

La faza respectivă, jucătorul din Bănie a șutat direct în Golubovic. Totuși, eforturile jucătorilor de la FCU Craiova au fost răsplătite prin reușita lui Baeten.

Reclamă

William Baeten a ajuns la FCU Craiova în vara anului 2020, de la Patro Eisden. Înainte de meciul cu Dinamo, atacantul belgian a adunat 101 meciuri pentru olteni în care a marcat 15 goluri și a oferit 13 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

FCU Craiova, decizie drastică înaintea meciului cu Dinamo. Un jucător important a fost exclus din lot

Yassine Bahassa a fost exclus din lot cu o zi înaintea meciului de pe Arena Naţională.

Unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei din Craiova în sezonul trecut, Bahassa nu a mai fost la acelaşi nivel în actuala stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Yassine Bahassa a fost exclus din lotul lui FCU Craiova , cu o zi înaintea meciului cu Dinamo de vineri seară, potrivit prosport.ro.

Sursa mai sus menţionată susţine că Adrian Mititelu, patronul clubului, a fost extrem de deranjat în momentul în care Yassine Bahassa a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară al clubului.

Concret, Bahassa ar fi întârziat la primul antrenament condus de Dan Vasilică după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale. Potrivit gsp.ro, clubul din Bănie susţine că este vorba despre o decizie tehnic-tactică.

Cotat la 700.000 de euro, Yassine Bahassa a ajuns la FCU Craiova în vara anului 2022 din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, el a evoluat în 42 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie 5 goluri şi să ofere 8 pase de gol, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCU Craiova.

Bahassa a jucat de 8 ori în acest început de sezon, dar a evoluat din ce în ce mai puţin în ultimele meciuri.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și