Închide meniul
Foto

Yevgen Konoplyanka a ajuns la Cluj! Primele imagini cu ucraineanul în România

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2023, 8:35

Reclamă
Yevgen Konoplyanka a ajuns la Cluj! Primele imagini cu ucraineanul în România

Yevgen Konoplyanka a ajuns la Cluj

Yevgen Konoplyanka a ajuns la Cluj / Antena Sport

Yevgen Konoplyanka a ajuns la Cluj! Internaţionalul ucrainean de 33 de ani a fost aşteptat la aeroport de Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 87 de convocări la echipa naţională a Ucrainei, Konoplyanka urmează să semneze cu CFR Cluj un contract valabil pe următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire.

Yevgen Konoplyanka a ajuns la Cluj! Primele imagini cu ucraineanul în România

Yevgen Konoplyanka vine la Cluj din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de MKS Cracovia, formaţie pentru care a evoluat în ultimul an şi jumătate.

Fostul jucător al celor de la Sevilla şi Schalke va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la CFR Cluj.

În prezent, cota sa de piaţă a scăzut la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În 2015-2016, ucraineanul era cotat la 25 de milioane de euro, pe vremea când evolua în tricoul celor de la Sevilla, sezon în care a reuşit să câştige trofeul Europa League, după finala de la Liverpool de la Basel.

Reclamă

Pentru Sevilla, Konoplyanka a evoluat în 54 de partide, reuşind să înscrie 9 goluri şi să ofere 8 pase decisive. Cel mai mult a evoluat pentru Dnipro, acolo unde a îmbrăcat tricoul echipei de 212 ori. În cariera sa, Konoplyanka a evoluat la Dnipro, Schalke, Sevilla, Shakhtar şi MKS Cracovia. În ultimul sezon, el a evoluat în 28 de meciuri pentru formaţia din Polonia, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 2 pase de gol.

Transferul lui Konoplyanka a fost confirmat şi de Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, în urmă cu câteva zile.

”Ne-am înțeles cu Konoplyanka. Duminică ajunge la Cluj pentru a semna și contractul. E un jucător valoros, nu trebuie să mai spun eu că are un CV impresionant. Un jucător care știe mult fotbal și care va ajuta echipa”, a spus Neluţu Varga, conform  digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Formaţia ardeleană a semnat cu Panagiotis Tachtsidis, fost jucător al lui AS Roma. Internaţional grec, cu 25 de prezenţe în naţionala elenă, Panagiotis Tachtsidis a participat la Campionatul Mondial din Brazilia din 2014.

„Bun venit, Panagiotis Tachtsidis! Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaș al echipei noastre!
Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania și Cesena. Mijlocașul de 32 de ani a mai evoluat în țara natală la AEK Atena și Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar și în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naționala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecții, și alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014. Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite”, a transmis CFR Cluj pe pagina sa de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și