Închide meniul
Foto

Accidentare horror în Liga 2! Căpitanul lui Ceahlăul a fost scos cu ambulanţa. De pe targă şi-a încurajat colegii: „Hai, băieţi”

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 12:25

Reclamă
Accidentare horror în Liga 2! Căpitanul lui Ceahlăul a fost scos cu ambulanţa. De pe targă şi-a încurajat colegii: „Hai, băieţi”

Accidentare horror în Liga 2

Colaj Caputră Digi Sport

Accidentare horror în Liga 2! Minutul 8 al partidei dintre Unirea Slobozia şi Ceahlăul Piatra Neamţ a oferit o întâmplare nefericită. Stejărel Vişinar, căpitanul oaspeţilor, s-a accidentat grav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vişinar a intrat prin alunecare, în încercarea de a deposeda un adversar, dar piciorul i-a rămas în gazon. Ambulanţa a intrat imediat pe teren, iar ceilalţi jucători şi-au pus mâinile în cap.

Accidentare horror în Liga 2!

Stejărel Vişinar a suferit o accidentare horror în timpul meciului dintre Unirea Slobozia şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Căpitanul nemţenilor a vrut să intre prin alunecare în minutul 8, pentru a deposeda un adversar. Din nefericire, piciorul i-a rămas blocat în gazon, în timpul alunecării.

Jucătorii de pe teren şi-au pus mâinile în cap, iar ambulanţa a intervenit imediat. Minute bune, Vişinar a primit îngrijiri medicale pe teren, după care a fost pus pe targă şi urcat în ambulanţă.

În ciuda accidentării extrem de grave, Vişinar şi-a încurajat coechipierii de pe targă, strigând către ei „hai, băieţi”.

Reclamă

Partida s-a reluat după 6 minute, iar la prima fază după accidentarea lui Vişinar, Ceahlăul a primit gol. Dorobanţu a deschis scorul pentru Unirea Slobozia în minutul 17.

Înaintea acestui meci, Unirea Slobozia se afla pe locul 3, cu 28 de puncte, în timp ce Ceahlăul Piatra Neamţ se afla pe locul 7, cu 22 de puncte.

Dragoş Iancu, reacţie tranşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Valentin Ţicu a primit iniţial o suspendare de 16 etape, însă după ce a făcut recurs, aceasta i-a fost înjumătăţită. Cum cele opt etape au trecut deja, fundaşul e gata să joace din nou pentru Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

După verdictul recursului a apărut şi reacţia lui Dragoş Iancu, cel pe care Valentin Ţicu l-au faultat extrem de dur. Mijlocaşul celor de la Hermannstadt consideră că pedeapsa iniţială de 16 etape era una mult prea drastică, însă înjumătăţirea ei i se pare mult prea blândă.

Acesta susţine însă subiectul legat de accidentarea pe care i-a cauzat-o Ţicu este un subiect închis, şi a dezvăluit că fundaşul îl mai contactează din când în când pentru a vedea cum se simte.

„Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condițiile în care pentru un scuipat regulamentul spune că iei între 6 și 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu știu câte meciuri de suspendare lui Țicu. Mi-a mai dat așa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt.

Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine și să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, conform gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și