Închide meniul

Adi Popa, mesaj tăios înainte de CSA Steaua – Dinamo: „E o surpriză că au ajuns în play-off, credeam că nu termină sezonul!”

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 16:25

Reclamă
Adi Popa, mesaj tăios înainte de CSA Steaua – Dinamo: E o surpriză că au ajuns în play-off, credeam că nu termină sezonul!”

Adi Popa, mesaj tăios înainte de CSA Steaua - Dinamo

Adi Popa / Antena Sport

Adi Popa a avut un mesaj tăios înainte de CSA Steaua – Dinamo. Fotbalistul din Ghencea i-a ironizat pe rivalii din Ștefan cel Mare, afirmând că pentru el este o mare surpriză prezența acestora în play-off-ul Ligii 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo va avea loc marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul din Ghencea.

Adi Popa, mesaj tăios înainte de CSA Steaua – Dinamo: „E o surpriză că au ajuns în play-off, credeam că nu termină sezonul!”

„O să fie un meci foarte disputat, într-o atmosferă foarte frumoasă. Vă dați seama că ne dorim să câștigăm. (n.r. diferență mare față de un meci Dinamo – Steaua de pe vremea când jucai la Steaua). Joc la Steaua, de pe vremea când eram FCSB și poate ne numeam Steaua ai vrut să zici. De ce să fie diferență mare?

Bine, ei și pe atunci tot obiectiv salvarea de la retrogradare aveau. Nu prea ne-am întâlnit în play-off. Da, primul meci cu Dinamo a fost pe Arena Națională, când am câștigat cu ei 3-1 după ce ne-au condus cu 1-0 la pauză.

Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat și la meciul din sezonul regulat cred că atmosfera a fost cu mult peste partidele din Liga 1. Am înțeles că s-au vândut peste 15.000 de bilete. Nu au cum să fie mai mulți dinamoviștii. Sperăm să se epuizeze toate biletele.

Reclamă

Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun. Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare.

E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Vești bune la Dinamo! Jucătorii și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua! Anunțul lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua, din a patra rundă de play-off. Antrenorul „câinilor” susține că noii investitori din Ștefan cel Mare au rezolvat unele probleme cu care se confrunta echipa, inclusiv problema obținerii licenței pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se pregătește de duelul cu CSA Steaua. Derby-ul „de foc” se va disputa în Ghencea, marți, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă s-a declarat extrem de fericit că noul plan de organizare al lui Dinamo a fost aprobat de masa creditorilor. De asemenea, susține că lucrurile care se desfășoară în club se îndreaptă către un drum bun, deoarece susține că noii acționari ai formației sunt pe cale să obțină și licența pentru sezonul viitor.

„(N.r. Vă bucură că s-a aprobat planul de reorganizare?) Chiar foarte tare! Acesta este un test pe care clubul trebuie să-l treacă. Trebuie să fie aprobat de masa creditorilor și de judecătorul sindic. Sincer, am avut convingerea că se vor găsi întotdeauna soluții.

(N.r. Despre licență) Din ce știu lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Avem asigurări de la noii acționari că acest prim pas numit licențiere va fi trecut.

Asigurările sunt verbale pentru că n-am calitatea să le impun ceva. Sunt un simplu antrenor. În ultima săptămână am discutat mai multe cu ei (n.r. cu Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Vlad Iacob) și sunt pe ultima sută în rezolvarea datoriilor în ceea ce privește licența.

Există chimie extraordinar de bună. Jucătorii sunt sensibili referitor la partea financiară. Astăzi le-au fost plătite salariile pe 13 aprilie și nu pe 15. Un lucru pe care nu-l întâlnești foarte des în România. Acum noi cei din staff putem să-i presăm pentru a da totul pe teren”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și