Închide meniul

Adi Popa s-a prăbuşit emoţional după Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Am fost umiliţi! Am arătat foarte rău ca echipă”. Ce spune despre viitorul lui

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 23:59

Reclamă
Adi Popa s-a prăbuşit emoţional după Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Am fost umiliţi! Am arătat foarte rău ca echipă. Ce spune despre viitorul lui

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa s-a prăbuşit emoţional după derby-ul Dinamo – CSA Steaua, scor 3-0, din etapa a 9-a a play-off-ului din Liga 2. Veteranul de 34 de ani al roş-albaştrilor a avut prima reacţie după eşecul drastic suferit pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a răzbunat după înfrângerea suferită luna trecută, în Ghencea. Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78. În prelungiri, Ghezzali i-a încântat pe fani cu golurile marcate minutele 90+4 şi 90+9.

Adi Popa s-a prăbuşit emoţional după Dinamo – CSA Steaua 3-0

„Motoreta” a recunoscut că a fost o înfrângere dureroasă şi nu ştie dacă va mai continua alături de „militari”. Îşi doreşte ca atât el, cât şi coechipierii săi, să îşi primească primele pentru promovare şi anunţă că vina rămânerii în Liga 2 le aparţine exclusiv conducătorilor clubului.

Putem admite ca am fost umiliți. La 3-0 nu ai ce să mai spui. Așa e în fotbal. De două ori ne-am bucurat noi, acum ei. Atât s-a putut. Nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere psihic. Am încercat să discutăm, admitem, nu ne ascundem după deget. E o situație foarte grea, dar suntem la mâna noastră să terminăm pe locul doi. După, cum e vorba, ce o vrea Dumnezeu.

(n.red. ce a dus la această situație?) Uzura întregului campionat, am avut drept, nu am avut drept, suntem oameni, e normal că ne afectează. La meciul de pe Ghencea, când am simțit că există o mică speranță, nu am stat la discuții cu ei.

Reclamă

După aceea, a apărut că nu avem drept, ce să le mai spui celor mici, cum să îi mai motivezi? Tragem pentru noi, pentru familii, pentru suporteri, asta ne-a mai rămas, dar când dai de greu în teren, trebuie să vină acel imbold și dacă nu știi că la capătul tunelului e o luminiță, e foarte greu.

De când sunt eu aici, nu am avut două înfrângeri la rând. Azi a fost cea mai usturătoare, pentru că e derby-ul. Am arătat foarte rău ca echipă, toți, nu învinuiesc pe nimeni. E opinia lui (n.red. Talpan). Oricum, noi terminăm contractele. Și eu termin, nimeni nu a primit propunere. Cred că mai sunt 2-3 jucători sub contract din vară.

„Nu a fost vina noastră că în birouri nu s-a reușit să promovăm”

Din fericire pentru noi, suntem încă în obiectiv, ne mai trebuie o victorie cu Buzău sau Buzău să câștige cu Oțelul și am terminat pe locul doi. Noi ne îndeplinim obiectivul și în ultimul meci vom trage pentru asta. Rămâne de văzut dacă vom lua bonus.

Reclamă 4 / 0/3

Legal, ne-am îndeplinit obiectivul, am fost angajați să facem o treabă, o ducem la capăt, să terminăm în primele două, după aceea nu mai ține de noi. Noi considerăm că ne-am îndeplinit obiectivul și merităm să fim remunerați.

Nu a fost vina noastră că în birouri nu s-a reușit să se obțină structura legală pentru a promova în Liga 1. Nu ne poate lua nimeni munca și punctele. Că nu obținem licența pentru Liga 1 e altă poveste.

Sunt dezamăgit, e normal. Sunt momente grele, nu ai cum să fii optimist. Noi am adus-o aici, noi trebuie să o scoatem. Am încredere că nu o să dăm cu piciorul la munca de un an. O să arătăm că suntem un grup puternic. O vom scoate duminică la capăt și mergem înainte.

Trebuie să ni se spună ce se dorește de la anul, ce proiect se va aborda. Eu am semnat pentru a promova în Liga 1. Mi s-a promis că se vor face eforturi. În al doilea an, nici nu se punea problema că nu vom avea drept de promovare, dar nu a existat și e foarte greu. Dacă se va dori să promovăm, eu sunt dispus să ajut, dar nu ține doar de mine.

Am încercat să discut cu suporterii. Majoritatea au înțeles că trecem printr-o perioadă dificilă. Pe umerii celor cu experiență pică să ținem grupul în frâu. Nu am vorbit niciodată cu Florin Talpan„, a declarat Adi Popa la digisport.ro.

„Câinii” lui Ovidiu Burcă sunt siguri de clasarea pe un loc de baraj la finalul sezonului. Dinamo a egalat-o pe Oţelul, graţie succesului înregistrat cu CSA Steaua. Trupa lui Dorinel Munteanu are un meci în minus, iar în cazul unui succes cu Gloria Buzău, obţine promovarea directă în Liga 1.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

Reclamă

Daniel Opriţa, criză de nervi după Dinamo – CSA Steaua 3-0

Opriţa a avut un mesaj categoric pentru Florin Talpan şi i-a transmis că el este cel care ar trebui să plece de la clubul CSA Steaua.

În play-off puteai să te aştepţi la lucrurile astea. Eu am spus în vestiar. Era nedrept să scoatem un rezultat de egalitate. O victorie meritată, mult mai motivaţi. Atât putem, asta e valoarea, nu e nimic altceva.

Când nu ai personalitate, nu e un accident. Ei au avut personalitate, noi nu am putut să punem piciorul pe minge, să dăm o pasă. Poate e prea mult pentru noi. În momentul ăsta mi-e greu.

Nu ştiu ce să mai spun, ăştia suntem, atât putem. Am câştigat cu Dinamo în două meciuri, dar nu am controlat niciun meci. A fost noroc. La un meci ca ăsta trebuie să fii motivat. Vreau să mă opresc de spus mai multe.

Rămân dacă vreau eu, nu dacă vrea Talpan. Talpan trebuia să se ducă mai mult. Eu şi acum sunt în obiectiv. Dacă intru în Liga 1, e un bonus pe care nu îl am. Talpan dacă rezolvă cu promovarea, să plec eu. Dacă nu, să plece el. Talpan a zis că nu vrea decât locul 1, că el e campion mondial. M-a sunat după meciul cu Dinamo. I-am zis să facem schimb, să plece el. De ce să plec eu? Să vină să vorbească cu mine!

Nu plec că zice Talpan. Şi dacă câştigam, şi dacă nu… vreau mai mult. Îmi pare rău şi de suporteri. La cum au jucat probabil jucătorii se gândesc că pleacă. Şi rămân eu! Ca să fiu cu Iaşul, trebuie să am buget dublu.

E blocat Talpan, nu am ce să îi spun. Dacă e să plec, eu ştiu că mi-am făcut treaba. În altă parte a fost problema, nu la mine. I-am găsit în Liga 4„, a declarat Daniel Opriţa la digisport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și