Închide meniul

Adi Popa, val de ironii pentru Dinamo, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-2: „La ei sunt 7 echipe, prin toate ligile, mai puțin în prima!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 22:35

Reclamă
Adi Popa, val de ironii pentru Dinamo, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-2: „La ei sunt 7 echipe, prin toate ligile, mai puțin în prima!

Adi Popa, verdict clar după ce şi-a numărat trofeele câştigate cu Steaua

Adi Popa, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Adi Popa a lansat val de ironii pentru Dinamo, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-2. Ironiile la adresa rivalilor din Ştefan cel Mare vin după ce Ovidiu Burcă a declarat că FCSB este continuatoare Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Dinamo se vor întâlni pe 18 aprilie, în Ghencea, dar războiul declaraţiilor a început. Adi Popa i-a răspuns ironic antrenorului dinamoviştilor.

Adi Popa, val de ironii pentru Dinamo, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-2

„La fel ca la ei… sunt 7 Dinamo cu același nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt 7, prin toate ligile, mai puțin în prima. Sunt curios, dacă ar fi fost la Slatina, ar fi spus același lucru despre dreptul nostru în play-off? Era o echipa susținută de primărie. De ce n-a spus acest lucru când era acolo? 

Sunt normale, astea sunt declarațiile înaintea meciului. Încearcă să ne enerveze, dar nu plecăm urechea la așa ceva. Sunt sigur că toți jucătorii vor da totul pe teren. Vrem victoria, nu ne interesează scorul. Să marcăm mai mult decât ei. Vom vedea ce atmosferă va fi. Fanii ne-au spus de când am intrat în play-off că trebuie să câștigăm meciurile cu Dinamo, altceva nu le pasă. 

Sper să fie plin stadionul. Nimic nu poate fi mai frumos. Am înțeles că s-au vândut deja 8.000 de bilete”, a spus Adi Popa.

Reclamă

CSA Steaua – Poli Iaşi 2-2. Echipa lui Opriţa a ratat victoria în final

Jakub Vojtus a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 14. CSA Steaua a egalat pe finalul primei reprize, în minutul 45+1, prin Tsvetelin Chunchukov.

Gazdele au preluat conducerea prin Chipirliu, în minutul 72, atacantul bucureştenilor ajungând la 13 goluri stagionale. Ieşenii au egalat însă în minutul 87, când Vojtus a reusit dubla, plasând perfect o lovitură de cap.

În clasament conduce Poli Iaşi, cu 45 de puncte, urmată de CSA Steaua, cu 44 de puncte. Ieşenii rămân neînvinşi în play-off. La finalul partidei, Chipirliu s-a arătat dezamăgit de rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău, am avut ghinion, am luat gol în minutul 87. După ce am luat gol, am avut foarte multe ocazii, iar ei, până la golul doi, nu au avut. Meritam victoria, e un semieșec pentru noi. S-a întâmplat să avem un joc mai slab la Galați, azi am făcut un meci mai bun și meritam victoria.

Avem o săptămână să pregătim acest meci, ne dorim din tot sufletul să-l câștigăm, pentru acești suporteri minunați, care vor veni în număr foarte mare și vom da totul. Avem forța, pentru că, până săptămâna trecută, am condus tot campionatul. Dacă nu luam gol în minutul 88, reveneam pe primul loc. Din 23 de etape, în minum 17 am fost pe primul loc. Dacă am fi câștigat azi, treceam iar pe primul loc, în fața lor. Sper să câștigăm cu Dinamo și să se încurce Iașiul și să revenim noi pe primul loc și să rămânem acolo„, a spus Bogdan Chipirliu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și