Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 15:26

Reclamă
Adrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime

Adrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia

Adrian Mihalcea, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Adrian Mihalcea a fost euforic, după ce a promovat în Liga 1, alături de Unirea Slobozia. Fostul dinamovist s-a declarat extrem de bucuros de performanța obținută, fiind convins că va rămâne în istoria orașului, după succesul din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Slobozia va juca pentru prima dată în istorie în Liga 1. Nebunia printre jucătorii lui Adrian Mihalcea s-a declanșat după victoria de pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 1-0.

Adrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia

Adrian Mihalcea a dezvăluit că momentan nu a sărbătorit pe deplin promovarea, deși în vestiar, după victoria cu Mioveni, jucătorii săi au dansat pe ritmuri de manele. Antrenorul a declarat că succesul din acest sezon, obținut alături de echipa din orașul lui natal, reprezintă cea mai mare performanță a sa din cariera de antrenor.

De asemenea, Mihalcea a mai transmis că jucătorii săi vor fi răsplătiți după ce au promovat-o pe Slobozia pentru prima dată în istorie, urmând să-și primească primele stabilite.

Plăcut, e un sentiment plăcut. E istoric momentul. (N.r. N-aţi petrecut chiar aşa?) Nu, nu, nu. Aproape deloc. A fost drumul lung, obositor, ne-a prins săptămâna cu trei deplasări lungi. Este prima mea performanţă ca şi antrenor, este prima bornă importantă şi sunt extrem de bucuros.

Reclamă

E oraşul meu natal, să realizezi ce am realizat acasă, e mai mult decât s-ar fi întâmplat în altă parte. Cu toată lumea, cu toţi prietenii, cu tot ce mi-a oferit Slobozia, mie, până în momentul de faţă, e cu totul special. Cuvântul istorie va dăinui. Vom rămâne în inimile şi în gândurile tuturor, de acum înainte. Prima echipă, primul antrenor, primii băieţi care au promovat în Liga 1.

Noi am stabilit de la începutul play-off-ului că vom avea o primă specială, băieţii ştiau, totul era conform planului. O să îşi primească banii, mai devreme sau mai târziu o să îşi primească banii, pentru că-i merită. Ştim, în mare parte, ce vrem să facem şi vom merge pe aceeaşi linie cum am mers şi în Liga 2.

Nu avem posibilitatea să oferim salarii foarte mari, dar va fi totul la zi. Vom încerca să aducem jucători care doresc să performeze, să îşi crească valoarea cum au făcut-o şi cei care au fost până acum. Jucători care au caracter şi pun osul la treabă. Noi, prin muncă şi prin grupul ăsta unit, prin atitudinea asta am reuşit să promovăm. Nu am avut jucători de o reală valoare”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1

Au apărut imagini colosale din vestiarul Unirii Slobozia, după ce s-a obţinut promovarea în premieră în Liga 1. Jucătorii lui Adrian Mihalcea au dat recital după victoria cu CS Mioveni.

Jucătorii de la Slobozia au sărbători pe „modelul” Inter. În vestiar a răsunat piesa „Made in Romania”, pe care nerazzurrii au dansat după ce au câştigat titlul în Serie A.

Clipul a devenit imediat viral şi a adunat peste 700 de aprecieri în prima oră de la publicarea pe pagina oficială de Facebook.

Unirea Slobozia a ajuns la 53 de puncte şi şi-a asigurat promovarea din punct de vedere matematic. Echipa din Ialomiţa va evolua pentru prima oară în istoria sa în Liga 1.

Pe locurile 2 şi 3 în liga secundă se află CSC 1599 Şelimbăr şi Corvinul Hunedoara, formaţii care nu au drept de promovare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și