Închide meniul

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 16 mai 2024, 18:36

Reclamă
Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1!

Adrian Mititelu / Profimedia

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Patronul de la FCU Craiova s-a orientat rapid după ce echipa sa a retrogradat în divizia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a încheiat sezonul de Liga 1 pe ultima poziție a clasamentului, iar astfel a retrogradat direct în Liga a 2-a. Totuși, Adrian Mititelu nu renunță și a făcut deja o serie de schimbări la echipă.

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1!

Pe lângă valul uriaș de despărțiri anunțat de echipa lui Adrian Mititelu, patronul s-a hotărât și în privința antrenorului pentru Liga a 2-a. Este vorba despre Marius Croitoru, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro.

Totodată, Mititelu a decis și care sunt jucătorii pe care se va baza în eșalonul secund. Este vorba despre: portarii echipei, dar și Negru, Padula, Sidibe, Pop, Albu, Blidar, Blănuță, Jibril, Baeten și Bauza. Totuși, patronul va încerca să îi vândă pe ultimi 2 jucători menționați în perioada de mercato din vară.

De asemenea, sursa citată anterior anunță faptul că Mititelu a adus și 5 jucători de la echipa a 2-a, pentru a încerca revenirea în Liga 1. Este vorba despre: Pena, Biosan, Crăciun, Ciucă și Angelo Sârbu.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, un alt jucător care ar putea veni în lotul lui FCU este Enriko Papa, fotbalist care se antrenează deja cu echipa din Bănie.

Adrian Mititelu, mesaj incredibil după retrogradarea lui FCU Craiova

Adrian Mititelu a venit cu un mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova. Patronul oltenilor a folosit cuvinte dure într-o postare pe care a avut-o pe contul său oficial de Facebook.

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu de Hermannstadt, scor 1-3, şi a retrogradat în Liga 2. Adrian Mititelu a dat de înţeles că ia în calcul să se retragă din fotbal. O declaraţie similară a făcut şi fiul său, Adrian Mititelu Jr, la scurt timp după finalul meciului care a declanşat o revoltă a fanilor.

Reclamă

Mititelu tocmai s-a filmat la baza de antrenament a clubului şi a postat un mesaj care s-a viralizat imediat.

„Unii zic că sunt ȚĂRAN PROST! Eu spun că sunt ȚĂRAN ÎNCĂPĂȚÂNAT, greu de îngenuncheat! Dacă soarta mă duce spre un final tragic înseamnă că așa a fost scris! Am pierdut multe în viata mea însă DEMNITATEA niciodată! Orice veți putea spune despre mine, însă nimeni n-o să poată să spună ca n-am fost demn!„, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și