Închide meniul

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente”

Publicat: 18 septembrie 2024, 22:29

Reclamă
Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei

Adi Petre, într-un meci pentru naţionala U21 a României / Profimedia Images

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei. În urma unei discuţii cu Gabi Tamaş şi cu preşedintele Concordiei, Cristian Tănase, Adi Petre a hotărât să îşi continue cariera de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Adi Petre se retrage din cariera de fotbalist la numai 26 de ani a făcut ieri înconjurul presei sportive. La Concordia Chiajna Gabi Tamaş e director sportiv.

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente”

În primul rând, avem încă încredere într-un fotbalist de 26 de ani, care a jucat la un anumit nivel. Nu puteam să-l lăsăm să ia această decizie acum, ci să-l ajutăm cumva, ca să ne ajute şi el pe noi. Adică o situaţie de win-win, ca să zic aşa. De mâine se va prezenta din nou la antrenamentele echipei, nu văd ce probleme să aibă cu antrenorii, căci sarcina lor este să-şi facă treaba şi să scoată tot ce au mai bun de oferit fotbaliştii.

E clar că şi Adi trebuie să răsplătească această încredere pe care o avem în el, o să avem răbdare cu el şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Acum nici nu-mi vine să mă uit pe clasament, trebuie neapărat să facem punct în meciurile ce vin”, a declarat Cristian Tănase pentru liga2.prosport.ro.

Adrian Petre va continua, astfel, la Concordia Chiajna. El dorea să se retragă după numai două luni petrecute la echipa din Liga a 2-a.

Reclamă
Reclamă

Petre a bifat mai multe echipe în ultimii ani, în încercarea de a reveni la forma din anii 2019-2020, atunci când valora circa 1.5 milioane de euro.

A rezistat numai 4 luni la FCSB. Becali nu a ţinut cont că a plătit 800.000 de euro să îl cumpere

La 4 luni după ce plătea 800.000 de euro pentru a-l transfera, Gigi Becali decidea să îl împrumute pe Adrian Petre la Cosenza, pentru doar 50.000 de euro. Petre nu a convins nici la echipa italiană, iar după revenirea în ţară a fost cedat gratis de Becali la UTA.

Gică Hagi l-a luat ulterior la Farul, iar după o lungă perioadă de regres cota lui Petre a crescut. El valora la momentul plecării la Levadiakos, în Grecia, 800.000 de euro.

Reclamă

La echipa greacă Adrian Petre a petrecut numai 5 luni. S-a întors în ţară, la Hermannstadt. Nici la sibieni nu a avut evoluţiile aşteptate, ajungând la CS Tunari.

Adrian Petre a jucat 18 partide pentru naţionala U21 a României. El a marcat 5 goluri pentru „tricolorii” U21. Adrian Petre a fost în lotul României la EURO 2019 U21. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi au ajuns atunci până în semifinalele competiţiei. Echipa din care făceau parte, printre alţii, Tudor Băluță, Cicâldău, Dennis Man, Ianis Hagi, Andrei Ivan, Florinel Coman sau George Pușcaș a fost învinsă în semifinale de Germania. România U21 s-a calificat dintr-o „grupă a morţii” în semifinale. „Tricolorii” au fost dispuşi într-o grupă cu Croaţia, Anglia şi Franţa.

Adrian Petre a marcat în România – Croaţia 4-1, de la EURO 2019 U21. Puşcaş, Ianis Hagi şi Tudor Băluţă au mai marcat pentru „tricolorii” mici în meciul cu Croaţia. Ulterior, România a învins Anglia cu 4-2. Puşcaş (din penalty), Ianis Hagi şi Florinel Coman (o „dublă”) au marcat pentru România U21, în meciul cu Anglia U21. În ultimul meci din grupă, România a făcut 0-0 cu Franţa, câştigând „grupa morţii”.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și