Închide meniul

Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”

Publicat: 9 august 2022, 23:10

Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!

Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a jucat împotriva tatălui său

Captură Antena Sport

  • Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său
  • CSA Steaua – Metaloglobus 1-1

Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său. Atanas Trică a spus că nu a mai vorbit de mai bine de o săptămână cu tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Eugen Trică, Metaloglobus, a obţinut un punct în Ghencea. La CSA Steaua a debutat şi Atanas Trică. băiatul pe care antrenorul celor de la Metaloglobus îl are cu Lorena Balaci. Şi fiica regretatului Ilie Balaci a fost la meci.

Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său

A fost un meci ca oricare altul. A fost şi un meci special, e prima oară când joc împotriva tatălui meu şi doar neşansa a făcut să nu câştigăm în această seară. Pot să spun că mi-a stricat puţin debutul la Steaua, dar mergem înainte.

Reclamă

Nu e treaba noastră ce se întâmplă la conducere. Noi jucăm pentru noi, pentru familiile noastre, pentru suporterii noştri. E un pas înainte, de la Liga 3 la Liga 2 pentru mine e un pas înainte. Nu am vorbit de lunea trecută. Acum am vorbit doar câteva cuvinte înainte de meci. Am zis să nu se interpreteze. El mă mai întreba diferite lucruri, cum stau la cornere, dar eu nu am vrut să dau din casă şi am decis să nu mai vorbim o săptămână„, a spus Atanas Trică, după CSA Steaua – Mataloglobus 1-1.

Atanas Trică a debutat la CSA Steaua împotriva echipei tatălui său

Atanas Trică a debutat la CSA Steaua împotriva echipei tatălui său. Eugen Trică a recunoscut că a avut o strângere de inimă în momentul în care fiul său a intrat în teren.

Reclamă

Eugen Trică, antrenorul celor de la Metaloglobus, a văzut de pe margine debutul fiului său la CSA Steaua. Trică senior a recunoscut că a avut o strângere de inimă când l-a văzut pe fiul său că îi este adversar.

A intrat şi când am reuşit să închid jocul bine, nu prea a avut spaţii. E un jucător bun şi cred că va prinde echipa la CSA Steaua. Mi-a fost frică atunci când a intrat, mă, tocmai, mie să îmi dea gol. Şi-a dorit mult să ajungă la Steaua, ştia istoria acestui club. L-am sfătuit şi eu„, a spus Eugen Trică la digisport.ro.

Eugen Trică a recunoscut la finalul partidei că echipa sa nu a prestat un joc bun şi că punctul obţinut este unul nemeritat.

Reclamă 4 / 0/3

Am întâlnit cea mai bună echipă din Liga 2. Eu zic că punc5tul acesta obţinut este nemeritat pentru că CSA Steaua şi-a creat ocazii. Prima repriză a noastră a fost sub orice critică. Am vorbit la pauză, am spus că nu mai vreau să văd aşa ceva. A doua repriză am avut şi momente bune, puteam să mai marcăm. Dar şi ei puteau să marcheze din penalty. Ovidiu Herea se pregăteşte în fiecare zi, aleargă mult. De jucători din ăştia am nevoie.

A fost foarte frumos, am fost şi la inaugurarea stadionului. publicul a fost extraordinar. E păcat că nu au drept de promovare„, a mai spus Eugen Trică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Micii tricolori sunt încărcaţi cu energia calificării
Suporter.as.ro • 22 mart., 10:57
Micii tricolori sunt încărcaţi cu energia calificării! Vor să calce pe urmele idolilor şi să se califice la EURO