Închide meniul
Foto

Coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Mesaje ironice între galerii: „Nu sunteți Steaua!” / „Vă trezim la realitate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 21:50

Coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Mesaje ironice între galerii: „Nu sunteți Steaua!” / „Vă trezim la realitate!”

Fanii lui CSA Steaua și Dinamo au pregătit coregrafii superbe

Peluza Sud Steaua / as.ro

Ultrașii au pregătit coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Fanii au afișat mesaje speciale pentru cel mai așteptat meci din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 21.40: Cele două peluze au afișat coregrafiile pregătite pentru derby! (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fanii lui Dinamo, în timpul derby-ului cu CSA Steaua
Fanii lui Dinamo, în timpul derby-ului cu CSA Steaua
Fanii CSA Steaua, în timpul derby-ului cu Dinamo
Fanii CSA Steaua, în timpul derby-ului cu Dinamo

Fanii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii din Ghencea cu următorul mesaj: „Care derby? Nu vă mai alintați! Voi Steaua nu reprezentați!” Peluza Sud a venit cu replica: „După atâtea derby-uri inventate, vă trezim la realitate!”

Știrea inițială

….

Reclamă

Coregrefii superbe la Dinamo – CSA Steaua

Dinamo – CSA Steaua este cel mai așteptat meci al sezonului în Liga 2. Se anunță o asistență record pentru eșalonul secund la derby-ul care se va juca pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Fanii celor de la CSA Steaua din Peluza Sud s-au adunat în număr mare pe străzi și au avut mai multe scandări ironice la adresa rivalilor.

VIDEO AICI CU SCANDĂRILE PELUZEI SUD ÎNAINTEA DERBY-ULUI CU DINAMO

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga a 2-a, din etapa a şasea, va fi în format live text pe as.ro, de la ora 21:30. Peste 20.000 de fani sunt așteptați în tribune.

Dinamo și CSA Steaua au câștigat meciurile dinaintea derby-ului

Dinamo vine după o victorie de moral cu Concordia Chiajna, în ultima etapă. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a impus la limită, scor 1-0, după golul marcat de Dani Iglesias.

CSA Steaua vine şi ea după o victorie, în ultima rundă. „Militarii” s-au impus în duelul cu Poli Iaşi cu scorul de 2-1, şi au acumulat 10 puncte, după cinci etape. Trupa lui Daniel Opriţa se află pe locul 7 în clasamentul eşalonului secund.

Dinamo, de cealaltă parte, are doar şase puncte după cinci etape. Trupa din Ştefan cel Mare a înregistrat trei eşecuri la rând, până la victoria cu Chiajna din ultima rundă. Totodată, „câinii” s-au mai impus în prima rundă, scor 1-0 cu Progresul Spartac.

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua

Ovidiu Burcă a oferit o declaraţie care îi va enerva la culme pe cei de la CSA Steaua.

„Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derbi. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Galerii superbe la Dinamo – CSA Steaua
  • Mesajele afișate de ultrași

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și