Închide meniul

Corvinul Hunedoara a transferat un campion al României! Lovitură importantă înainte de preliminariile Europa League

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 22:13

Reclamă
Corvinul Hunedoara a transferat un campion al României! Lovitură importantă înainte de preliminariile Europa League

Corvinul Hunedoara a transferat un campion al României!

Corvinul Hunedoara, la ceremonia organizată după ce a cucerit Cupa României / Profimedia Images

Corvinul Hunedoara a transferat un campion al României! Oficialii au anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile fotbalistului brazilian Roger Junio Rodrigues Ferreira, de la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul ofensiv brazilian care are în palmares două titluri de campion în Letonia şi unul în România, peste 100 de meciuri în Liga 1 şi 21 de evoluţii în cupele europene, se alătură Corvinului sub formă de împrumut.

Corvinul Hunedoara a transferat un campion al României!

Revenit, la începutul acestui an, în România, la “U” Cluj, după ce a îmbrăcat tricoul saudiţilor de la Al-Taraji, Roger a bifat 20 de meciuri pentru „şepciile roşii”, în toate competiţiile. Brazilianul are în palmares un titlu de campion al României, alături de CFR în sezonul 2021/2022, echipă pentru care a bifat şi primele meciuri în grupele unei competiţii europene, cu cele cinci partide în UEFA Conference League, reuşind două pase decisive în „dubla” formaţiei din Gruia cu Slavia Praga, notează news.ro.

Ajuns prima dată în Europa în 2018, a cucerit primele sale trofee în Letonia, alături de FC Riga, câştigând campionatul în 2019 şi 2020. A evoluat timp de un an şi jumătate pentru Riga, bifând 40 de partide, şapte goluri marcate şi cinci assist-uri. La mijlocul sezonului 2020/2021, jucătorul brazilian ajungea în Superliga la UTA Arad, club pentru care a strâns cele mai multe partide, având 69 de prezenţe, şase reuşite şi 11 pase decisive.

Corvinul și-a ales stadionul pentru preliminariile Europa League!

Corvinul și-a ales stadionul pentru preliminariile Europa League! Oficialii echipei din Hunedoara au rezolvat cea mai mare problemă apărută după câștigarea Cupei.

Reclamă
Reclamă 4

„Echipa de sub furnale” nu își poate juca meciurile din cupele europene pe teren propriu, dat fiind faptul că arena din Hunedoara nu respectă standardele UEFA.

Astfel, Corvinul a ales o variantă aproape de „casă” și își va disputa meciurile din preliminarii, de pe teren propriu, pe stadionul „Municipal” din Sibiu.

”Dorința jucătorilor și staff-ului a fost în concordanță cu cea a hunedorenilor, ținând cont că pe această arenă s-a obținut cea mai importantă performanță din istoria de peste 100 de ani a fotbalului din Hunedoara. Pe cale de consecință, am acționat în două direcții, concomitent.

Reclamă

Am făcut toate diligențele necesare pe lângă Federația Română de Fotbal, Departamentul Internațional, pentru a putea certifica UEFA, în timp util, arena din Sibiu.

Putem anunța toată suflarea corvinistă că toate jocurile din competițiile continentale se vor disputa pe arena “Municipal” din Sibiu!”, au anunțat oficialii de la Corvinul, pe rețelele de socializare.

Corvinul Hunedoara își va afla adversara din primul tur preliminar al Europa League pe data de 18 iunie. Prima manșă a „dublei” este programată pentru data de 11 iulie, în timp ce a doua se va disputa pe 18 iulie.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și