Închide meniul

Corvinul Hunedoara, un nou transfer de senzație pentru preliminariile Europa League! Jucătorul vine din Olanda la Liga a 2-a!

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 18:31

Reclamă
Corvinul Hunedoara, un nou transfer de senzație pentru preliminariile Europa League! Jucătorul vine din Olanda la Liga a 2-a!

Corvinul Hunedoara, un nou transfer de senzație pentru preliminariile Europa League!

Hepta

Corvinul Hunedoara a reușit un nou transfer de senzație pentru preliminariile Europa League! Oficialii echipei care a câștigat Cupa României s-au înțeles cu Desley Ubbink, jucător care a mai trecut prin România, la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara își va afla adversara din primul tur preliminar al Europa League pe data de 18 iunie. Prima manșă a „dublei” este programată pentru data de 11 iulie, în timp ce a doua se va disputa pe 18 iulie.

Corvinul Hunedoara, un nou transfer de senzație pentru preliminariile Europa League!

Potrivit informațiilor oferite de liga2.ro, Desley Ubbink se va întoarce în România după doar un sezon petrecut în liga a 2-a din Olanda, la FC Emmen. Acesta a fost atras de faptul că echipa din Hunedoara va juca minim 4 meciuri în cupele europene, în sezonul viitor.

La plecarea din România, din vara anului trecut, Ubbnik a provocat un scandal monstru la UTA. Mijlocașul ofensiv a fost acuzat atunci de Mircea Rednic că a părăsit echipa doar pentru bani.

În cariera sa, jucătorul a mai fost legitimat la: BSC Roosendaal, Willem II, RKC, Taraz, Șahter Karakandy, AS Trencin, Podbeskidzie, UTA și Emmen. În momentul de față este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Așa cum a fost menționat anterior, Corvinul Hunedoara își va începe aventura europeană în turul 1 preliminar al UEFA Europa League. În cazul unei înfrângeri în această fază, echipa lui Florin Maxim va „pica” în turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Corvinul Hunedoara a transferat și un fost atacant de la FCSB

Corvinul Hunedoara a transferat un fost atacant de la FCSB pentru preliminariile Europa League! Este vorba despre Sergiu Buș, care a evoluat în stagiunea precedentă la Poli Iași.

Sergiu Buș a semnat cu echipa antrenată de Florin Maxim, din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

Jucătorul a fost convins să se lupte în cupele europene, din Liga a 2-a, de agentul de jucători Bogdan Apostu, care are exclusivitate la transferuri cu deținătoarea Cupei României.

În vârstă de 31 de ani, Buș a jucat 31 de meciuri la Poli Iași, în sezonul trecut. În momentul de față este cotat la suma de 250.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, Sergiu Buș a mai jucat la: CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureș, Gaz Metan, Corona Brașov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra, Levski Sofia, FCSB, Seongnam și Chindia.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și