Închide meniul

Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji”

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 11:18

Reclamă
Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji

Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League!

Profimedia

Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Chiar dacă nu are drept de promovare, câștigătoarea Cupei României și-a câștigat, pe teren, dreptul de a juca în cupele europene. Totuși, oficialii UEFA nu le-au acordat încă hunedorenilor licența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, un oficial al Federației Române de Fotbal i-a liniștit pe jucătorii lui Florin Maxim. Este vorba despre Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu.

Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League!

După meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de faptul că echipa din Hunedoara nu știe dacă va participa sau nu în Europa League.

„Noi nu știm la ora asta cine va juca în Europa League. Corvinul încă nu și-a luat licența. Nu e normal să nu știm la finalul campionatului cine joacă în cupele europene”, a spus Rotaru, la primasport.ro.

Totuși, Andrei Vochin a venit cu un răspuns imediat pentru patronul de la Universitatea Craiova, prin care a dat o veste importantă pentru „echipa de sub furnale”.

Reclamă
Reclamă 4

„Corvinul ia licența, nu vă faceți griji”, a spus oficialul Federației Române de Fotbal.

Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League!

Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Patronul de la CFR Cluj a uimit pe toată lumea, după ce echipa sa a „distrus-o” pe Farul cu scorul de 5-1.

Corvinul Hunedoara a obținut un bilet către preliminariile Europa League după ce a câștigat Cupa României, la loviturile de departajare, în fața celor de la Oțelul Galați. Victoria „echipei de sub furnale” s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Neluțu Varga a spus că „ar fi frumos” ca echipa din Hunedoara să renunțe la participarea în Cupele Europene și că s-ar bucura ca Farul lui Gică Hagi să joace în Europa.

Declarația patronului de la CFR Cluj este cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că, în cazul unei retrageri a Corvinului, echipa sa va beneficia de locul de Europa League, în loc de cel de Conference League, pe care îl are în prezent.

„Îl felicit pe domnul Rotaru, este un om care pune suflet şi mulţi bani în fotbal şi vreau să mergem în Europa cu toţii, pentru România.

i-ar plăcea inclusiv Gică Hagi să meargă. Poate că ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe pentru România şi să-l lase pe Gică Hagi să meargă cu Farul în cupele europene”, a spus Neluțu Varga, conform sursei citate anterior.

În momentul de față, România are 4 reprezentante în preliminariile europene. Este vorba despre: FCSB (turul 1 preliminar al Champions League), Corvinul (turul 1 preliminar al Europa League), CFR Cluj (turul 2 preliminar al Conference League) și câștigătoarea barajului pentru Europa, care se va juca între Universitatea Craiova și Oțelul/U Cluj (turul 2 preliminar al Conference League).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și