Închide meniul

Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo: ”Să nu aibă niciun cuvânt de spus! Cum să vină ei să conducă?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 12:54

Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo: ”Să nu aibă niciun cuvânt de spus! Cum să vină ei să conducă?”

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Hepta

Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo. Fostul finanțator al ”câinilor” este de părere că suporterii nu ar trebui să ia decizii la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea s-a retras în 2012 de la Dinamo, iar, la 10 de la acel moment, echipa a retrogradat pentru prima oară în Liga 2. Fostul patron este deranjat de dezastrul din Ștefan cel Mare.

Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo

„Cât a fost Negoiță a căutat oameni să vină lângă el, dar ce să facă mai mult de atât? Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul… E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum… Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar…

Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. Eu am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat. Nu va veni nimeni. Ei ar fi dispuși să renunțe și să facă orice pentru Dinamo, dar…”, a spus Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Ultimatumul lui Mohammad Murad nu a fost respectat

Mohammad Murad a lansat un ultimatum pentru șefii lui Dinamo, însă acesta nu a fost respectat. Milionarul a precizat că mai este dispus să aştepte până la finalul zilei de luni clarificarea situației.

Reclamă

Mohammad Murad are mai multe afaceri în domeniul hotelier şi în industria alimentară. Averea lui este estimată la 150 de milioane de euro.

„Nu, nu am primit cele solicitate de la reprezentanții lui Dinamo. Și, sincer, nu vreau să fac vâlvă vizavi de acest lucru. Nu am impus un termen limită de răspuns, încă aștept, dar nu știu de ce întârzie un răspuns, da sau nu! Nu am cerut nimic ieșit din comun, o chestie legată de datoriile clubului, să clarificăm anumite aspecte. 

Nu vreau nici să detaliez, fiindcă sunt discuțiile pe care le-am avut noi și nu e normal să le facem publice, mai ales că nu am intrat pe un drum clar. Vreau să știu exact anumite lucruri. Nu am pus condiții celor de la Dinamo, să mai vină unul sau mai mulți oameni de afaceri cu alte sume.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer, nu am intrat în detalii, în chestii diversificate. Ei știu mai bine care e situația, eu acum aștept. Oferta mea este deschisă, corectă, pentru sport, atât pot să vă spun. Nu pentru procese! Nu mă bag în procese, eu vreau o afacere solidă, o chestie care să stea bine pe picioarele ei.

Nu vreau activități juridice, nu vreau tribunale! Vreau să aflu exact ce și cum vizavi de activitatea clubului Dinamo! Și pe ce drum am putea să o apucăm. Eu vreau să investesc la Dinamo, dar, mai întâi, trebuie să știu răspunsurile solicitate”, a declarat Mohammad Murad, potrivit gsp.ro.  

Recomandări
  • Cristi Borcea se revoltă din cauza dezastrului de la Dinamo
  • Ce l-a enervat pe fostul finanțator al ”câinilor”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și