Închide meniul

CSA Steaua – Dinamo 2-0. Victorie uriaşă pentru jucătorii lui Daniel Opriţa, în derby-ul din Ghencea! „Militarii” şi-au învins marea rivală şi au urcat pe primul loc în Liga a 2-a

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 20:40

CSA Steaua – Dinamo 2-0. Victorie uriaşă pentru jucătorii lui Daniel Opriţa, în derby-ul din Ghencea! „Militarii şi-au învins marea rivală şi au urcat pe primul loc în Liga a 2-a

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după ce a fost din nou "eroul" lui CSA Steaua

Bogdan Chipirliu a marcat în minutul 90+6/ Hepta

CSA Steaua – Dinamo 2-0, în derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off-ul Ligii a 2-a. Meciul încins de pe arena din Ghencea a fost în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Chipirliu a reuşit o „dublă” în derby-ul cu Dinamo, şi astfel i-a adus toate cele trei puncte lui Daniel Opriţa. Graţie succesului cu trupa lui Ovidiu Burcă, CSA Steaua a urcat pe primul loc în Liga a 2-a.

CSA Steaua – Dinamo 2-0

Final! CSA Steaua – Dinamo! „Militarii” au câştigat derby-ul cu marea rivală şi au urcat pe primul loc în Liga a 2-a.

Min. 70: Roşu pentru Patriche! Căpitanul lui Dinamo a văzut al doilea cartonaş galben pentru un fault la Chipirliu.

Min. 46: Începe repriza secundă! Ovidiu Burcă a efectuat trei schimbări la pauză. Borcea, Ţîră şi Bena au intrat în locul lui Iulian Roşu, Neluţ Roşu şi Ghezali.

Reclamă

Min. 45+5: Final de primă repriză. Steaua are un avantaj important, după „dubla” lui Chipirliu!

Min. 40: Ocazie pentru Dinamo. Şutul lui Bani a trecut puţin pe lângă poarta adversă.

Min. 29: CSA Steaua – Dinamo 2-0! Chipirliu a reuşit „dubla”, după o gafă colosală în apărarea „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 19: CSA Steaua – Dinamo 1-0. Gol Chipirliu! Golgheterul roş-albaştrilor a înscris din penalty. Al 14-lea gol stagional pentru Chipirliu.

Min. 17: Penalty pentru CSA Steaua! Patriche l-a faultat în careu pe Chunchukov!

Min. 4: Arbitrul a decis ca meciul să se reia, după o scurtă întrerupere.

Min. 2: Meciul este întrerupt din cauza materialelor pirotehnice aruncate de către suporteri pe gazon!

Min. 1: Începe meciul CSA Steaua – Dinamo! Vlad Stancu, înotătorul legitimat la clubul roş-albastru, a dat lovitura de începere.

Echipele de start:

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Al. Sabău, Beța, L. Corbu – Ad. Popa, Bărbulescu, Șt. Pacionel, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu

Reclamă

Rezerve: Iancu – Oroian, Ad. Ilie, Enceanu, Balgiu, Ciocoteală, D. Matei, Kayondo, At. Trică

Antrenor: Daniel Oprița

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzar – Iglesias, Larrucea, N. Roșu – I. Roșu, Ghezali, Bani

Rezerve: Dujmovic – Bena, Tîră, D. Irimia, I. Borcea, Al. Șerban, Al. Pop, A. Florescu

Antrenor: Ovidiu Burcă

Update: Mobilizare generală din partea fanilor lui Dinamo! Suporterii au pornit în marş către arena Ghencea, scandând şi fiind echipaţi deja cu steaguri şi tobe!

Fanii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo

Update: Fanii lui Dinamo au plecat către stadionul Ghencea!

Fanii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo

Update: Fanii lui CSA Steaua au început să se strângă, înaintea derby-ului cu Dinamo!

Fanii lui CSA Steaua
Fanii lui CSA Steaua

CSA Steaua vine după un rezultat de egalitate, 2-2, în fața celor de la Poli Iași, în campionat.

Totodată, Dinamo a învins-o categoric pe Oțelul Galați, 3-0.

Ovidiu Burcă: „Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă!”

„Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă, întâlnim o echipă foarte bună, dacă nu chiar cea mai bună de până acum a acestei ligi, cu jucători care au jucat la nivelul primelor divizii,. Au un antrenor care, deşi e tânăr, are foarte multă experienţă și are un proces alături de jucători, pe care l-a început acum doi ani şi ceva.

Întâlnim o echipă care are toate condiţiile, beneficiază de o infrastructură foarte bună, de un buget solid. Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe foarte bune.

Despre noi, putem spune că ne aflăm într-un moment bun, echipa a făcut progrese de la meci la meci, venim după două victorii în care nu am primit gol. Suntem pe un trend ascendent, din perspectiva mea de antrenor mă interesează să avem progres de la meci la meci.

Legat de Steaua, ei sunt o echipă foarte bună, chiar dacă au făcut egal şi au pierdut la Galaţi. Odată cu vestea asta (n.r. legată de posibilitatea de a primi drept de promovare în Superliga), cred că le-au dat stimulul de care aveau nevoie”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CSA Steaua.

„Pe faza ofensivă, Dinamo are jucători de calitate, tehnici, cu personalitate. Sunt acei jucători străini care au altă mentalitate și asta s-a văzut în multe meciuri. Acolo trebuie să avem grijă.

Noi avem cel mai bun atac. Înscriem în majoritatea partidelor și nu puține goluri. Problemele noastre sunt pe faza defensivă și sperăm să le rezolvăm. Am făcut destule greșeli în ultima perioadă. Dinamo, pe faza ofensivă are un plus acolo în zona de mijloc”, a spus și Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, pentru prosport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și