Închide meniul

CSA Steaua, mutare pentru promovare! Decizia luată de „militari”

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2023, 15:30

Reclamă
CSA Steaua, mutare pentru promovare! Decizia luată de „militari

CSA Steaua, mutare pentru promovare

Altercaţie în timpul meciului Steaua - Rapid, din Cupa României - Hepta

CSA Steaua a făcut o mutare pentru o promovare aşteptată de ani de zile de fanii roş-albaştrilor. „Militarii” au terminat pe poziţii de promovare ultimele două sezoane, dar s-au lovit de problemele formei de organizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia luată de „militari” a fost realegerea lui Ştefan Bichir în funcţia de comandant al CSA Steaua. Acesta va fi interimar pentru următoarele şase luni şi va avea un obiectiv clar.

CSA Steaua, mutare pentru promovare

Conform iamsport.ro, Bichir va face toate demersurile chiar din acest sezon pentru ca în stagiunea viitoare echipa lui Daniel Opriţa să aibă dreptul la promovare, în cazul în care o va obţine pe plan sportiv.

Recent, Marius Lăcătuş fusese cel care le ceruse celor din cadrul Clubului Sportiv al Armatei să îşi asume responsabilitatea acestor ani pierduţi.

Marius Lăcătuș: „Cineva ar trebui să iasă în față”

”Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

Reclamă

’Domnule, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta’, ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, spunea Lăcătuş, cu două săptămâni în urmă, citat de digisport.ro.

Jean Pavel a dezvăluit planul pus la cale cu Victor Piţurcă şi Balint

Jean Pavel a dezvăluit planul pus la cale cu Victor Piţurcă şi Balint pentru ca CSA Steaua să poată promova. Fostul şef al galeriei Stelei a spus că se va înfiinţa o Societate pe Acţiuni pentru ca echipa să poată promova.

„O să vorbesc cu Talpan! Primul lucru pe care trebuie să îl facem și de săptămâna viitoare chiar începem să ne organizăm, vom face o Societate pe Acțiuni (SA) adevărată, cum nu are niciun club din România în afară de Rapid la ora asta.

Reclamă 4 / 0/3

Inițiativa pleacă de la suporteri și toate gloriile sunt lângă noi. Victor Pițurcă, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Belodedici, Panduru, Gâlcă, toți sunt de acord cu ce vrem să facem noi. Totul va fi pe baze cât se poate de transparente, ca la anul, când începe campionatul să fim și cu un lot de jucători valoroși, nu mai spun de oameni de afaceri cu bani mulți.

Dacă domnul Talpan are ceva împotrivă, vom purta discuții să îi explicăm clar de ce vrem să facem treaba asta. Pentru că altfel vom muri”, a spus Jean Pavel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și