Închide meniul
Foto

Delia, show total la primul meci al Oțelului Galați în Liga 2: „Da, da, da, Oțelul este viața mea!”

Antena Sport Publicat: 6 august 2022, 13:08

Delia, la Galați

Delia, concert înainte de meciul celor de la Oțelul

Delia, la Galați / Digi Sport

  • Delia, show total la primul meci al Oțelului Galați în Liga 2
  • Gălățenii își propun să ajungă în Liga 1

Delia a susținut un concert înainte de primul meci al celor de la Oțelul Galați în Liga 2. Momentul a creat o atmosferă senzațională pe stadionul echipei antrenate de Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul joacă sâmbătă primul meci în Liga 2 după promovare, chiar împotriva „rivalilor” de la Poli Iași. Începutul partidei a fost precedat de un concert susținut de Delia. Artista a interpretat melodia dedicată formației gălățene, conform digisport.ro.

Delia, concert înainte de primul meci al celor de la Oțelul Galați în Liga 2

”Da, da, da, Oțelul este viața mea / Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați / Da, da, da, Oțelul este viața mea!”, este refrenul melodiei interpretată de Delia. Aceasta a devenit extrem de cunoscută în Galați după ce echipa lui Dorinel Munteanu devenea campioana României în 2011.

Reclamă

Delia a mai cântat și hitul „Vino la mine”.

Oțelul a promovat în Liga 2 în această vară, la șapte ani după ce formația din Galați era retrogradată în ligile inferioare din cauza problemelor financiare.

Reclamă

Oțelul a disputat și un amical cu FCSB în perioada de pregătire de vară, pierdut cu 0-1.

Dorinel Munteanu a promovat-o pe Oțelul în Liga 2

A fost nevoie să revină Dorinel Munteanu, omul care a adus titlul în 2011 la Galați, ca Oțelul să-și recapete identitatea.

Oțelul a promovat în Liga 2 după 4-1 la general în barajul cu Dante Botoșani. Munteanu a comparat bucuria promovării în Liga 2 cu bucuria din 2011, când reușea să câștige campionatul în Liga 1 cu Oțelul Galați.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt foarte fericit că am reușit să promovăm, nu a fost deloc ușor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, pentru că au fost foarte multe momente dificile. Le mulțumesc suporterilor minunați, care au fost alături de mine permanent, domnului primar și consilierilor, sponsorilor pentru sprijin financiar, soției, tuturor apropiaților.

Bineînțeles, le mulțumesc băieților că au fost dedicați și au dat totul pentru obiectiv. Este o bucurie ca atunci când am câștigat campionatul, sunt momente foarte frumoase pentru toți gălățenii”, a spus Dorinel Munteanu, conform Viața Liberă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 2 mart., 19:23
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul - CFR Cluj 2-2
Liga 1 • 28 feb., 12:32
Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Un arbitru slab! El nu poate să aibă prestanță”
Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul
Liga 1 • 28 feb., 9:18
Ilie Dumitrescu, impresionat de o echipă aflată în coada clasamentului: „Nu retrogradează niciodată”
Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul - CFR Cluj 2-2
Liga 1 • 28 feb., 8:15
Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Nu era corect să câştige sub nicio formă!”
Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul - CFR Cluj 2-2
Liga 1 • 27 feb., 23:27
Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „FCSB are prima şansă la titlu, dar nu stau să mă gândesc la asta acum!”