Închide meniul

Dinamo – Gloria Buzău 1-1. „Câinii”, remiză în primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2023, 14:00

Dinamo – Gloria Buzău 1-1. „Câinii, remiză în primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a!

Dinamo debutează în play-off-ul din Liga a 2-a

Dinamo debutează în play-off-ul din Liga a 2-a / Hepta

Dinamo – Gloria Buzău 1-1. „Câinii” au obținut o remiză în primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a. Formația lui Ovidiu Burcă a încheiat la egalitate partida cu Gloria Buzău, disputată pe stadionul „Arcul de Triumf”. Oaspeții au deschis scorul în minutul 41, prin Boiciuc. Dinamo a restabilit repede egalitatea, cu golul înscris de Bani în minutul 44.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a urcat pe locul 4 în play-off-ul din Liga a 2-a, după egalul cu Gloria Buzău. „Câinii” se află la 11 puncte în spatele liderului CSA Steaua.

Dinamo – Gloria Buzău 1-1. „Câinii”, remiză în primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a!

FINAL. Dinamo – Gloria Buzău 1-1. Echipa lui Ovidiu Burcă a încheiat la egalitate duelul din prima etapă a play-off-ul Ligii a 2-a.

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Reclamă

Min. 45. Gol Dinamo! Bani restabilește egalitatea!

Min. 41. Gol Buzău! Boiciuc deschide scorul.

Min. 1. A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Dinamo: Dujmovic – Bena, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr – Larrucea – Irimia, N. Roșu, Iglesias, Bani – Țîră

Rezerve: Oncescu – Moura, I. Roșu, Demici, V. Borcea, Al. Pop, Delciu, A. Florescu, Ghezali

Antrenor: Ovidiu Burcă

Gloria Buzău: R. Stoian (cpt.) – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Gaitan, Trebotic – Dr. Lazăr, Greu, Angelov – Boiciuc

Rezerve: D. Rusu – Sampaio, Cârstocea, V. Munteanu, Șuteu, Godwin, Marku, V. Alexandru, A. Pandele

Antrenor: Adrian Mihalcea

Reclamă

Ce a spus Ovidiu Burcă după ce a calificat Dinamo în play-off-ul din Liga a 2-a

„Nu am făcut niciun calcul, vă spun din experienţă, în astfel de meciuri nu se întâmplă. Nu a fost cum ne-am dorit noi, dar nu trebuie să le luăm din merit băieţilor. Mi-aduc aminte cum i-am găsit, supăraţi, trişti. Aş vrea să le dedic suporterilor acest prim pas. Am văzut o atmosferă spectaculoasă. Prin ce am făcut etapele astea şi pe cei care s-au îndepărtat de Dinamo după retrogradare vrem să îi aducem înapoi.

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă. Am intrat în play-off cu ajutor divin. Pe parcursul etapelor, oamenii au venit alături de noi. Ne-am dorit foarte mult, toţi cei implicaţi azi la Dinamo, să ne clasificăm pe loc de play-off. Înseamnă foarte mult pentru viitorul lui Dinamo.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Când am venit aici, nu ne-am setat un obiectiv îndepărtat. Am vrut să creştem de la meci la meci, de la zi la zi. Să fii campion asta înseamnă, să te autodepăşeşti de la o zi la alta. Dinamo înseamnă presiune, să te baţi pentru fiecare meci. Întotdeauna, performanţa vine la pachet şi cu partea financiară. O merită. E frumos să vină şi o satisfacţie materială”, a spus Ovidiu Burcă, citat de digisport.ro.

Vlad Iacob, copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off

Vlad Iacob a fost copleșit după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2. Administratorul special al „câinilor” a recunoscut că a trăit partida la intensitate maximă. Iacob a anunțat că formația lui Ovidiu Burcă se va lupta pentru promovare!

„Le mulțumim acelor suporteri. Trebuie să mulțumim și providenței, ne-au avantajat rezultatele. Dar băieții au dat dovadă de spirit de luptă și ambiție. Avem încredere că putem reveni acolo unde merităm. Sper să mai trec prin asemenea emoții, cât timp reușim să ne bucurăm împreună.

Au resimțit și jucătorii presiunea, nu mai contează, e bine cum s-a terminat. În play-off, dacă avem stadionul plin, trebuie să luptăm în fiecare meci și să dăm dovadă de curaj„, a spus Vlad Iacob, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și