Închide meniul

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii”, prima înfrângere din istorie în Liga 2. Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2022, 19:45

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii, prima înfrângere din istorie în Liga 2. Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști

Dinamo, învinsă de Oțelul

Antonio Bordușanu, într-un meci pentru Dinamo / Hepta

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii” au suferit prima înfrângere din Liga 2. Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști la Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul a condus-o pe Dinamo după golul lui Gorovei din lovitură liberă, din minutul 33, însă „câinii” au egalat chiar înainte de pauză, prin Buhăescu.

Moldovenii lui Dorinel Munteanu s-au dezlănțuit însă în repriza a doua. Puștiul de 18 ani Laurențiu Cătălin Maxim a readus-o pe Oțelul în avantaj în minutul 56, cu un șut pe jos de la marginea careului. 10 minute mai târziu, Cârjan a înscris al treilea gol al oaspeților, după o repunere de la margine direct în careul dinamovist.

În minutul 75, Dinamo a primit penalty, iar Neluț Roșu a marcat. Lovitura s-a repetat însă pentru că jucătorii dinamoviști au intrat în careu. A doua oară, Neluț Roșu a ratat.

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3

Min 90: Final de meci! Oțelul s-a impus cu 3-1.

Reclamă

Min 75: Ocazie uriașă pentru Dinamo! Neluț Roșu a înscris din penalty, însă lovitura s-a repetat după ce jucătorii dinamoviști au pătruns în careu. A doua oară, fotbalistul lui Dinamo a ratat.

Min 66: GOOOL Oțelul! „Câinii” au încasat gol după ce au uitat de un jucător al Oțelului, care a rămas în spatele defensivei, care a primit balonul din repunere de la margine.

Min 56: GOOOL Oțelul! Introdus la pauză de Dorinel Munteanu, puștiul de 18 ani Laurențiu Cătălin Maxim a înscris cu un șut pe jos de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: GOOOL Dinamo! Gabriel De Moura a primit o pasă în spatele defensivei adverse, l-a lăsat cu poarta goală pe Vasile Buhăescu, iar acesta nu a dat greș.

Min 33: GOOOL Oțelul! Răzvan Gorovei a înscris dintr-o lovitură liberă executată în plasa laterală.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

  • Dinamo: Oncescu – Moura, Țone, Giafer, Buleică – Dudea, Roșu – Bordușanu, Bani, Lazăr – Buhăescu
  • Rezerve: Fara, Roșu, Țîră, Iglesias, Crețu, Ionescu, Bobea, Șerban, Florescu
  • Antrenor: Ovidiu Burcă

 

  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Adăscăliței – Jardan, Gorovei – Mitoi, Cîrjan, Nica
  • Rezerve: Pop, Cireș, Markovic, Berisha, Farcaș, Maxim, Cisotti, Sîrghi, Ilie
  • Antrenor: Dorinel Munteanu

Știrea inițială

Dinamo nu are lot de promovare. Trebuie să fim sinceri şi realişti. Ne batem, luptăm , o să vedem ce o să se întâmple. Nu ştiu de care echipa putem spune ca are lot de promovare„,  a spus Neluţ Roşu, care a fost completat imediat de Ovidiu Burcă.

Eu sunt convins ca în zilele care vor urma vor exista oameni dispuşi să vina alături de noi în proiectul Dinamo. Atâta timp cât există suporteri şi există pasiune pentru clubul ăsta, vom avea multe vieţi„, a mai spus şi Ovidiu Burcă.

Reclamă

De cealaltă parte, Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oţelul Galaţi, şi-a pus la zid elevii după remiza cu Poli Iaşi.

Nu sunt mulțumit nici de joc, nici de rezultat. Am pregătit altfel meciul. Chiar dacă suntem o echipă nou-promovată, mi-aș fi dorit să ne prezentăm altfel. Am avut în față o formație cu experiență în Liga 2, dar așteptam altceva de la jucătorii mei.

Majoritatea au corespuns, dar unii nu. Mă gândesc la ceea ce trebuie să fac pe viitor ca să mulțumim publicul și să câștigăm puncte, mai ales pe teren propriu.

Au fost jucători care m-au mulțumit, au făcut foarte multe, dar și câțiva jucători în privința cărora vom lua o decizie în această săptămână. Timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo.

Jucătorii nu au fost apăsați în vreun fel, am spus că eu sunt responsabil pentru rezultatele negative. Unii dintre jucători trebuie să se trezească, să facă mai mult pentru această echipă. Nu merge așa„, a spus Dorinel Munteanu, la finalul partidei Oțelul Galați – Poli Iași, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3
  • Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și