Închide meniul

Dinamo va juca la Giurgiu în Liga a 2-a, după ce arena din Ştefan cel Mare se va demola. Ce alte variante mai au „câinii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2022, 16:33

Dinamo va juca la Giurgiu în Liga a 2-a, după ce arena din Ştefan cel Mare se va demola. Ce alte variante mai au „câinii

Dinamo ar putea juca la Giurgiu meciurile din Liga a 2-a

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo va fi nevoită să evolueze la Giurgiu meciurile din Liga a 2-a, după ce arena din Ştefan cel Mare va intra în reconstrucţie. Oficialii formaţiei caută alternative, iar varianta stadionului Astrei pare cea mai probabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Viitorul formaţiei este încă unul incert, înainte ca liga secundă să ia startul pe 6 auguust. „Câinii” îşi vor disputa meciurile de acasă în alt oraş, după ce nu le-a fost aprobată cererea de a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Dinamo va juca la Giurgiu în Liga a 2-a

Dinamo se pregăteşte de noul sezon de ligă secundă, după ce a suferit o ruşine istorică. Formaţia a retrogradat la finele sezonului trecut, după un baraj cu U Cluj.

Oficialii formaţiei caută stadioane pe care „câinii” să-şi dispute meciurile de pe teren prorpiu. Aceştia s-au orientat către arenele din Cotroceni şi din Colentina, însă cererile „câinilor” a fost refuzate, anunţă prosport.ro. Totodată, alb roşii speră să obţină acordul de a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Totodată, până la un eventual accept de a juca tot în Bucureşti, „câinii” au ajuns la un acord verbal cu oficialii de la Giurgiu, pentru a-şi disputa meciurile pe arena „Marin Anastasovici”, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus. Suporterii PCH nu îşi doresc ca echipa să părăsească Bucureştiul.

Reclamă

Dinamo, anunț ferm pentru suporteri: ”Nu mai vorbiți de faliment, avem bani pentru Liga a 2-a!”

Dinamo a făcut un anunț ferm prin care încearcă să își liniștească suporterii îngrijorați după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Clubul din “Ștefan cel Mare” a emis un comunicat în mediul online prin care asigură că există fonduri suficiente pentru înscrierea în sezonul viitor din eșalonul secund.

În cursul zilei de luni, “câinii” au făcut un anunț cu ultimele vești din cadrul clubului. Tot astăzi, FRF a anunțat lista echipelor care au primit licența pentru participarea în sezonul viitor din Liga a 2-a, iar numele lui Dinamo se regăsește acolo.

„Dinamo de astăzi

Reclamă 4 / 0/3

A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenţia fotbalului nostru.

Se vorbeşte şi se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) şi în Liga 4 (FC), mai puţin în prima divizie.

În loc de fotbal, în faţa suporterilor noştri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.

Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăieşte pentru acest club.

Nu mai vorbiţi de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo şi DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul aşteptat de suflarea alb-roşie din ţară şi din străinătate.

Reclamă

Nu vă mai jucaţi cu emoţiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărţită!

Până la performanţă suntem preocupaţi de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.

Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.

Continuaţi să vorbiţi despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului şi despre alte subiecte hilare, dar nu uitaţi să spuneţi în toată ţara că Dinamo trăieşte!”, este mesajul postat de Dinamo pe contul oficial de Facebook.

Dinamo a primit licența pentru Liga a 2-a!

FRF a anunțat astăzi lista echipelor care au primit licența pentru sezonul următor din Liga a 2-a. Dinamo primise deja licența pentru Liga 1 și, automat, va putea fi înscrisă în liga secundă.

„Au primit Certificatul pentru participarea în competițiile de club Campionatul Național Liga 2, pentru sezonul 2022-2023, următoarele cluburi (participante în Liga 1 și Liga 2 în sezonul 2021-2022):

1. Asociaţia Club Sportiv Municipal Politehnica Iaşi
2. Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte
3. Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu
4. Asociaţia Fotbal Club Unirea Constanţa
5. Asociaţia Futball Klub Csikszereda Miercurea Ciuc
6. Club Sportiv Comunal 1599 Şelimbăr
7. Clubul Sportiv al Armatei – Steaua
8. Fotbal Club Metaloglobus București SA
9. Fotbal Club Unirea Dej
10. Societatea Comercială Fotbal Club Ripensia Timişoara SA
11. Societatea Sportivă Universitară Politehnica Timişoara

Următoarele cluburi au obținut Licența de Liga 1 și, implicit, Certificatul pentru participarea în Liga 2, 2022-2023:

1. Asociaţia Fotbal Club Unirea 04 Slobozia
2. Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău
3. Clubul Sportiv Concordia Chiajna
4. SC Dinamo 1948 SA”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

În prezent, procesul de licențiere a echipelor promovate din Liga a 3-a în Liga a 2-a se află în plină desfășurare. Minaur Baia Mare, CSC Dumbrăviţa, CSM Slatina, Oţelul Galaţi şi Progresul Spartac Bucureşti sunt formațiile care și-au asigurat prezența în liga a doua din sezonul 2022/2023.

Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni sunt singurele echipe care nu au primit licența pentru Liga a 2-a.

Recomandări
  • Dinamo ar putea juca la Giurgiu meciurile din Liga a 2-a
  • Stadionul din Ştefan cel Mare se va demola

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și