Închide meniul

Dorinel Munteanu, dezamăgit după Dinamo – Oțelul 3-0: „În ritmul ăsta nu prindem nici locul 5!”

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 23:13

Reclamă
Dorinel Munteanu, dezamăgit după Dinamo – Oțelul 3-0: În ritmul ăsta nu prindem nici locul 5!”

Dorinel Munteanu, dezamăgit după Dinamo - Oțelul 3-0

Dorinel Munteanu / Hepta

Dorinel Munteanu este dezamăgit după Dinamo – Oțelul 3-0. Antrenorul moldovenilor a fost suspendat și a nu putut sta pe banca tehnică, iar prestația elevilor săi l-a înfuriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Ghezali și Cătălin Țîră au adus cele 3 puncte pentru formația gazdă, care s-a apropiat la un singur punct de Oțelul.

Dorinel Munteanu, dezamăgit după Dinamo – Oțelul 3-0: „În ritmul ăsta nu prindem nici locul 5!”

„Suntem la început, trebuie să discut cu jucătorii pentru că în acest ritm nu putem avea pretenții. Este clar că a fost o zi neagră pentru Oțelul. Am apreciat atitudinea jucătorilor de la Dinamo care și-au apărat culorile cu o intensitate foarte mare. Asta a făcut diferența în această seară, dorința de a câștiga.

Eu cred că a contat suspendarea mea, dar sper ca această noapte să-i trezească pe toți pentru că în ritmul ăsta nu prindem nici măcar locul 5. Sunt optimist până în ultima clipă că putem promova. Nu voi ceda și vom munci până la capăt. Obiectivul eu l-am propus pentru că am avut încredere și am în continuare încredere”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Lamine Ghezali, optimist după Dinamo – Oțelul 3-0: „Suntem o echipă foarte bună, o familie!”

„A fost un meci foarte bun, am jucat fotbalul nostru si ne simțim foarte bine. Știam că joacă destul de avansat și sunt multe spații în spatele liniilor adverse. Când reușim să ne facem jocul, ne impunem pentru că suntem o echipă foarte bună, suntem o familie. Ne place să luptăm împreună.

Reclamă

Avem cei mai buni fani din România, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare, e la fe. Stadionul e întotdeauna plin. Luăm meci cu meci și sperăm să promovăm la finalul sezonului. Știu ce înseamnă un derby, am jucat și în Franța derby-uri, vom face tot posibilul pentru a câștiga acest meci”, a declarat Lamine Ghezali la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo: „Din semnalele pe care le am, lucrurile sunt pozitive!”

Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție după aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo. Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare rămâne optimist că întreaga situația va fi rezolvată, iar Dinamo va scăpa de datorii.

Noul plan de reorganizare a fost votat de Adunarea Creditală astăzi și urmează ca Tribunalul să ia decizia finală. Planul a fost depus inițial la Tribunal încă de luna trecută, de pe 16 martie, și încă nu se știe când va avea loc procesul.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că s-a votat planul de reorganizare, dar nu facem nuntă pentru că ne așteptăm să fie contestat. Să vedem ce zice judecătorul sindic. Ne așteptăm ca noii acționari să rezolve problemele financiare pentru ca partea de licențiere să fie rezolvată până la 30 aprilie.

Din semnalele pe care le am, lucrurile sunt pozitive. Nu aș vrea să pun răul înainte, cred că vor exista banii necesari și se va rezolva tot”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și